Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gyömbér sa pripravoval na zraz s piatoligistom

Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér sa na stredajší zraz národného tímu po prílete z talianskej Catanie domov do Revúcej pripravoval s piatoligovou Gemerskou Hôrkou.

02.06.2015 09:33
Norbert Gyömbyér, Carlos Tévez Foto: ,
Obranca Catanie Norbert Gyömbér (vľavo).
debata

Talianska Serie B sa skončila už dávnejšie a Gyömbér pred reprezentačnou akciou nechcel zostať bez tréningu. Od stredy sa už bude pripravovať v Senci pod vedením reprezentačného kormidelníka Jána Kozáka na zápas kvalifikácie majstrovstiev Európy 2016 proti Macedónsku, ktorý je na programe 14. júna v Žiline.

„Keďže sme v užšom priateľskom kontakte, Norbert ma poprosil, či by nemohol absolvovať s nami počas týždňa tréningovú jednotku, aby, ako povedal, nevyšiel z tréningového tempa. Samozrejme, túto ponuku sme prijali s nadšením a spoločne tréning absolvovali. Po tréningu v družnej debate pochválil našu tréningovú jednotku, ako i úroveň zúčastnených hráčov a jednoznačne potvrdil, že je to mužstvo s perspektívnymi mladými chlapcami. Zaželal nám veľa úspechov a hlavne športové šťastie, ktoré potrebuje bez výnimky každé mužstvo hrajúce v súťažiach na rôznom stupni,“ povedal pre denník Korzár brankár FK Gemerská Hôrka Ondrej Skokan.

debata chyba
Viac na túto tému: #Norbert Gyömbér #Gemerská Hôrka