Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Reprezentácia odcestuje do Rumunska bez Šventa a Kubíka

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák sa musí v stredajšom medzištátnom prípravnom dueli v Bukurešti s domácimi Rumunmi zaobísť bez dvojice pôvodne nominovaných hráčov Dušan Švento, František Kubík.

12.08.2013 15:17
FUTBAL: Slovensko - Litva Foto: ,
Dušan Švento v súboji proti Litve.
debata

Ľavonohý univerzál Red Bullu Salzburg Švento i útočník ukrajinského Arsenalu Kyjev Kubík sa hlásili koučovi SR v Senci, ale obaja v pondelok opustili káder. Zatiaľ nie je známe, či 59-ročný kormidelník Kozák dodatočne donominuje namiesto dvojice zranených niekoho z náhradníkov.

„Na pondelkovom predpoludňajšom tréningu boli všetci hráči. Kubík prišiel s ťažkým výronom na nohe, ktorý utrpel v nedeľňajšom ligovom zápase, a poslali sme ho domov. S výpravou neodcestuje do Rumunska ani Dušan Švento pre zdravotné problémy,“ informoval agentúru SITA technický vedúci slovenského národného tímu Róbert Tomaschek.

Na nedeľňajšom zraze v seneckom hoteli Dolphin chýbala šestica futbalistov – dvojica z Viktorie Plzeň brankár Matúš Kozáčik a stopér Marián Čišovský, corgoňligisti Viktor Pečovský, Jozef Piaček (obaja MŠK Žilina) a Samuel Štefánik (AS Trenčín), ako aj spomenutý útočník ukrajinského Arsenalu Kyjev Kubík. Všetci sa už pripojili k reprezentačným

Tréner Ján Kozák už v nedeľu musel urobiť jednu vynútenú zmenu. Zraneného kapitána tímu Martina Škrtela z FC Liverpool nahradil stopér ruského klubu Tom Tomsk Kornel Saláta.

Prípravné stretnutie Rumunsko – Slovensko v Bukurešti má úvodný výkop o 20.00 h.

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #futbalová reprezentácia #František Kubík #Dušan Švento