Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Horor v tretej lige. Pyrotechnika zranila podávača lôpt, chorvátsky klub sa ospravedlnil

V zápase 15. kola tretej chorvátskej ligy medzi Belišće a Dugo Selo sa zrodila bezgólová remíza. No výsledok bolo to posledné, čo ľudí po stretnutí zaujímalo.

26.11.2023 11:10
futbal chorvátsko Belisce Foto:
Fanúšikovia v tretej chorvátskej lige sa zjavne nevedeli vpratať do kože.
debata (1)

Ako informoval portál dnevnik.hr fanúšikovia Belišće zasiahli raketou malého chlapca, ktorý vedľa tribúny podával lopty účastníkom zápasu.

K hororovému činu vlastných priaznivcov sa na Facebooku vyjadril aj samotný klub, ktorý správanie chuligánov odsúdil. To však nebolo všetko. Člen fanúšikovskej skupiny Baraber si vážne poranil ruku v dôsledku nešikovnosti pro používaní pyrotechniky.

„Bohužiaľ, dnešný zápas sa stal dejiskom nebezpečného a neuváženého používania pyrotechniky zo strany niektorých fanúšikov. Chceme vyjadriť hlbokú ľútosť nad zraneniami, ktoré boli týmto incidentom spôsobené,“ napísal klub v stanovisku na sociálnej sieti.

Poľutovanie vyjadril najmä v súvislosti so zberačom lôpt, ktorý by si mal užívať lásku k futbalu. „Zásah raketou do hlavy ho viditeľne vystrašil a rozplakal. Našťastie mu nehrozili žiadne vážne zranenia. Úprimnú podporu posielame aj zranenému fanúšikovi.“

Dávid Strelec Čítajte viac Favoriti dominovali, Slovan si upevnil prvé miesto. Michalovce vybavil počas štyroch minút

V závere príspevku o hrôzostrašnej udalosti apeloval klub na všetkých fanúšikov, aby mysleli na dôsledky svojho konania a správali sa na športových podujatiach zodpovedne. „Pyrotechnika nie je hračka, ale vážne ohrozuje bezpečnosť všetkých prítomných,“ dodal klub.

Veľké porovnanie tímov postupujúcich na ME 2024 Fotogaléria - 43 fotiek Všetky fotky
V nasledujúcom rebríčku nájdete detailné...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #chorvátsky futbal