Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rád mláti do boxerského mechu, je silným zástancom Ukrajiny. Prezident Macron predviedol futbalový talent po boku Drogbu či Hazarda

Francúzsky prezident Emmanuel Macron v stredu opäť predviedol svoje športové schopnosti. Teraz to bolo v čase, keď sa francúzska metropola Paríž pripravuje na letné olympijské hry, ktoré sa začnú už o tri mesiace. Macron, ktorý je známy futbalový fanúšik, si obliekol dres na charitatívny zápas po boku futbalových legiend a celebrít v klube z Yvelines, západne od Paríža.

25.04.2024 13:59
47Macron Foto:
Emmanuel Macron udiera do boxovacieho vreca. Pästnému športu sa pravidelne venuje dvakrát týždenne po 45 minút.
debata (1)

Na podujatí, na ktorom sa zbierali peniaze pre zdravotne znevýhodnené deti, sa predstavili mnohé futbalové legendy vrátane niekdajších svetových šampiónov Laurenta Blanca a Didiera Deschampsa.

Zápas organizovala charitatívna organizácia, ktorej predsedá prvá dáma Brigitte Macronová.

Od zvolenia v roku 2017 sa 46-ročný Macron už viackrát chopil príležitostí na prezentáciu svojich športových schopností.

Začiatkom tohto roka sa na sociálnych sieťach šírili zábery, na ktorých Macron búši do boxerského vreca, čo bolo všeobecne vnímané ako posledné kolo jeho snahy posilniť európsku odozvu na ruskú inváziu na Ukrajinu.

VIDEO: Záznam z charitatívneho zápasu futbalových hviezd s Emanuelom Macronom

Macron tiež nedávno prisľúbil, že sa okúpe v revitalizovanej rieke Seina, ktorá bola v minulosti dosť znečistená.

Macron nastúpil v charitatívnom zápase ako stredopoliar, kde hral po boku majstrov sveta z roku 1998 a ďalších futbalových ikon ako Didier Drogba či Eden Hazard.

Na zápase sa zúčastnili aj ďalšie významné osobnosti ako MMA bojovník Cyril Gane a bývalý nemecký brankár Jens Lehmann.

Po zápase všetci účastníci stredajšieho zápasu dostali pozvánku do prezidentského Elyzejského paláca, čím sa zdôraznil spoločenský rozmer podujatia uprostred príprav na OH 2024.

Zárobky slovenských futbalových klubov za 2022/23 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Rebríček je zoradený podľa tržieb klubov za...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Didier Drogba #Emmanuel Macron