Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldovi súd odklepol zmrazenú mzdu. Juventus zaplatí portugalskej hviezde milióny

Taliansky futbalový klub Juventus Turín bude musieť zaplatiť takmer 20 miliónov eur na nevyplatených mzdách svojmu bývalému hráčovi Cristianovi Ronaldovi.

17.04.2024 22:00
ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo sa po troch rokoch dočkal svojich zmrazených peňazí.
debata

Portugalský reprezentant a päťnásobný víťaz Zlatej lopty sa minulý rok obrátil na súd kvôli mzdám, ktoré mu neboli vyplatené počas pandémie Covid-19.

Hráči a členovia realizačného tímu Starej dámy súhlasili s odložením vyplatenia miezd o štyri mesiace v marci 2020 a apríli 2021, keďže klub mal počas tohto obdobia veľké finančné problémy. No k ich neskoršiemu vyplateniu už nemalo prísť.

SR Bratislava šport futbal EL play off 1 Slovan Limassol Čítajte viac Do pekla s Ruskom! Hviezda majstrovského Slovana reagovala na protesty v rodnom Gruzínsku

V kauze známej ako „platové manévre“ teraz La Gazzetta dello Sport tvrdí, že 39-ročný Ronaldo tento boj o zmrazené peniaze proti bývalému klubu vyhral.

S správe denník dodáva, že Juventus nikdy nemal na tieto dlžoby vyčlenené peniaze v rozpočte. V prípade, že budú Ronaldov príklad nasledovať aj ďalší futbalisti, mohol by na to Juventus škaredo doplatiť.

Ján Kozák Čítajte viac Rezeš ho pustil k vode, rozhodcovi vyplazil jazyk. Kozák bol najúspešnejší, hoci ho hráči opľuli

Ešte v minulom roku sa aktuálne útočník AS Rím Paulo Dybala s turínskym klubom dohodol v rovnakej veci, pričom Argentínčan dostal na dlžných sumách približne tri milióny eur.

Ronaldo prišiel do Juventusu v roku 2018 z Realu Madrid a počas troch sezón v drese Starej dámy strelil 101 gólov v 134 zápasoch vo všetkých súťažiach. Po turbulentnom období v Manchestri United je od januára 2023 hráčom saudskoarabského Al-Nassru.

Pri Ronaldovi v dobrom i v zlom. Krásna Georgina Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Georgina Rodríguezová sa narodila v januári...
debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Cristiano Ronaldo #Serie A