Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Náročné dni pre hviezdu Bayernu. Deti kanoniera Kanea skončili v nemocnici, polícia vyšetruje nehodu

Nemecká polícia vyšetruje dopravnú nehodu, pri ktorej sa zranili tri deti hviezdneho futbalového útočníka Bayernu Mníchov a anglického reprezentanta Karryho Kane.

13.04.2024 08:30
Harry Kane Foto:
Harry Kane prežíval začiatkom týždňa náročné chvíle.
debata (1)

Dopravný právnik Uwe Lenhart pre Bild povedal, že vinník havárie, 20-ročná šoférka, by mohla byť trestne stíhaná za ublíženie na zdraví z nedbanlivosti, za čo jej môžu hroziť až tri roky vo väzení.

Pravdepodobná vinníčka mala na aute značky Renault pri odbočovaní naraziť do dodávky, za volantom ktorej sedela opatrovateľka Kaneových detí.

V aute s ňou v čase incidentu sedeli aj traja potomkovia futbalistu Louis, Vivienne a Ivy. Všetci skončili s ľahkými zraneniami v nemocnici.

Marián Tholt Čítajte viac Slovan je poslanie, Orava jeho život, jedine Beatles však nikdy neprehrali. Z pracovne legendárneho pôrodníka idú návštevy do kolien

Lenhart upresnil, že ak by vyšetrovatelia obvinenia rozšírili aj o trestný čin ohrozenia dopravnej premávky, mohla by vodička za mrežami stráviť až päť rokov. Tento trest sa ukladá v prípade preukázania hrubo nedbanlivého a bezohľadného práva prednosti v jazde pri odbočovaní.

„To v tomto prípade nakoniec asi nebude, pretože nehoda bola pravdepodobne spôsobená neopatrnosťou,“ myslí si Lenhart. Vodička podľa neho vyviazne iba s pokutou.

K nehode došlo ešte v pondelok podvečer u obce Schäftlarn neďaleko Mníchova. Auto vinníčky nehody narazilo najskôr do dodávky Mercedes s Kaneovými deťmi, potom sa stretlo s autom značky Land Rover.

Viktoria Plzeň Čítajte viac Slovákom sa o takom niečom len sníva. Český šampión si zahrá priamo v Lige majstrov

Nikto z deviatich účastníkov havárie nebol vážne zranený. „Sú v poriadku a do nemocnice išli iba na bežnú prehliadku,“ povedal BBC Kaneov hovorca.

„Prvé, čo sme videli, bolo veľa zranených ľudí zo všetkých áut,“ uviedol britskej stanici veliteľ dobrovoľných hasičov v Hohenschäftlarne Daniel Buck, ktorý na mieste zasahoval.

Všetky zranenia boli podľa neho ľahšie, ako bolesti krku a hlavy, čo je pre nehody typické. „Vďaka Bohu sa nikto vážne nezranil. Bolo to pre všetkých naozaj šťastie,“ dodal.

neymar, al hilal Čítajte viac Ronaldo, v akej lige to hráš? Šialené scény v Arábii, fanúšik pred zrakom Benzemu či Neymara bičoval hráča

Kaneova manželka Katie a ich najmladšie dieťa Henry podľa nemeckých médií v aute neboli. Útočník bavorského veľkoklubu v čase nehody nebol ani v Nemecku, ale na ceste do Londýna na zápas Ligy majstrov proti Arsenalu.

Anglickému kanonierovi sa napriek náročnému dňu podarilo v Lige majstrov podať dobrý výkon a presnou strelou z penalty pomohol Bayernu k remíze 2:2 na pôde Arsenalu v prvom štvrťfinále.

Katalánska bohyňa a priateľka obrancu Marca Bartru Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Spoznajte pôvabnú priateľku španielskeho...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bundesliga #Harry Kane #FC Bayern