Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škrtel pomohol splniť posledný sen. Slovenský stopér bol súčasťou krásnej pocty pre zomierajúceho trénera

Bývalý švédsky futbalový tréner Sven-Göran Eriksson priviedol FC Liverpool k víťazstvu v charitatívnom zápase legiend proti Ajaxu Amsterdam. Erikssonovi, ktorý bol v rokoch 2001-2006 koučom anglickej reprezentácie, diagnostikovali v januári rakovinu v pokročilom štádiu.

25.03.2024 11:33 , aktualizované: 11:46
Martin Škrtel Foto:
Martin Škrtel si opäť zahral za Liverpool.
debata

„Dnes sa mi splnil sen. Vždy som chcel aspoň v jednom zápase viesť Liverpool, od detstva to bol môj obľúbený klub,“ uviedol dojatý Eriksson, ktorému fanúšikovia pripravili na Anfielde ovácie postojačky.

V drese „The Reds“ sa predstavili John Aldridge, John Barnes či Ian Rush, ale aj Fernando Torres či bývalý slovenský reprezentant Martin Škrtel.

Pred zápasom vyjadril Erikssonovi podporu súčasný kormidelník Liverpoolu Jürgen Klopp, ktorý sa stretol so Švédom v tímovom hoteli.

Sedemdesiatšes­ťročný Eriksson sa preslávil ziskom ligových titulov s Laziom Rím v Taliansku, Benficou Lisabon v Portugalsku a IFK Göteborg v rodnom Švédsku, pripomenula agentúra AP.

Škrtel bol na ihrisku do 68. minúty, kedy ho vystriedal krídelník El Zhar. Do zápasu zasiahli aj mnohí jeho bývalí spoluhráči ako Daniel Agger, Steven Gerrard alebo Dirk Kuyt.

Alena Šeredová s Gigim Buffonom a v súčasnosti Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Alena Šeredová sa vo športovom svete preslávila...
debata chyba
Viac na túto tému: #sen #Martin Škrtel #Ajax Amsterdam #Liverpool FC #Sven-Göran Eriksson