Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Extrémna premena: Je to naozaj Mesut Özil? Z útleho chlapíka je dnes hora svalov

Bývalý nemecký futbalový reprezentant a majster sveta z roku 2014 Mesut Özil sa nedávno ohlásil na Instagrame a keď zdieľal svoje najnovšie snímky, mnohí sa čudovali, že je to naozaj on.

23.03.2024 16:55
Mesut Ozil Foto:
Mohutnú postavu by ste u Mesuta Özila v časoch jeho najväčšej slávy hľadali márne.
debata

Od vstupu Özila do profesionálneho futbalu bolo zrejmé, že jeho doménou je skôr vytrvalosť, ako sila v osobných súbojoch. Bol tenký ako špáradlo a tvrdým stretom sa skôr vyhýbal. No vyzerá to tak, že po skončení futbalovej kariéry objavil lásku v posilňovaní.

V súčasnosti je Özil posilňovni skoro každý deň a je vidieť, že za približne rok od zavesenia kopačiek na klinec nabral niekoľko kíl svalovej hmoty.

Nedávno na Instagrame zdieľal fotky a videá, ktoré hovoria o tom, že takmer každý deň dvíha činky a maká na strojoch v posilňovni, takže teraz by už určite v driblingu s loptou nebol taký mrštný, ako sa hráčskych čias. Pozrite sa, ako teraz vyzerá:

Vzhľadom k tomu, že jeho manželka Amine Özilová sa často objavujú vo videách, vyzerá to tak, že práve ona mu vštepila lásku k posilňovaniu. Paradoxne, počas kariéry sa to nepodarilo ani jednému z jeho renomovaných trénerov.

Svoje najlepšie roky kariéry odohral pod vedením Joseho Mourinha v Reale Madrid, no v tom čase bol zaneprázdnený inými aktivitami, ako cvičením vo voľnom čase. Napríklad bol známy tým, že často striedal vo vzťahoch krásne modelky, za čo sa mu tréner dokonca pred všetkými v šatni posmieval.

Jednu z historiek o tom na svojho bývalého hráča vytiahol aj šéf Realu Florentino Perez. „Özil sa zamiloval do modelky z Milána. Mourinho mu povedal ‚celý milánsky tím, celý tím Interu a celý trénerský štáb spali s tvojou priateľkou‘. Myslím si, že Özil sa s ňou po tomto vyhlásení rozišiel,“ uviedol Perez v minulosti pre španielske médiá.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Mesut Özil #José Mourinho