Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nevhodný lajk ho pripravil o mesačný plat. Šachtar Doneck potrestal svojho hráča

Nevhodná aktivita na sociálnych sieťach ho vyšla draho. Futbalista ukrajinského Šachtaru Doneck Chusrav Toirov prišiel o mesačný plat kvôli tomu, že lajkoval víťazstvo Ruska v prípravnom zápase proti Srbsko 4:0.

22.03.2024 17:28
Chusrav Toirov Foto:
Chusrav Toirov.
debata

Na Toirovovu smolu je aktivita neušla pozornosti zamestnávateľa. „FC Šachtar videl reakciu Chusrava Toirova pod príspevkom o víťazstve krajiny agresora. Považujeme to za neprijateľné a hanebné správanie,“ uviedol donecký klub pre web football24.ua.

Nabudúce si 19-ročný Tadžikistanec Toirov podobné konanie určite rozmyslí. „Futbalista dostane pokutu vo výške mesačného platu a tieto peniaze budú zaslané na podporu jedného z útvarov ozbrojených síl,“ vysvetlil Šachtar Doneck.

Štadión Sigmy Olomouc Čítajte viac Fanúšikovia si povedali dosť, štadión oblepili plagátmi: Prasatá z vedenia, vzdajte sa velenia

Podľa informácii portálu predstavuje mesačný plat mladého futbalistu približne 300 000 ukrajin­ských hrivien, čo je v prepočte zhruba 7-tisíc eur.

Toirov prišiel do Šachtaru Doneck z kazašského Atyrau v marci 2023. Ofenzívny stredopoliar stihol odohrať za prvý tím len dva zápasy a väčšinou nastupoval za dorast.

Ukrajinská reprezentácia sa vo štvrtok po víťazstve nad Bosnou a Hercegovinou 2:1 prebojovala do finále baráže o postup na majstrovstvá Európy 2024. V nej bude jej súperom výber Islandu.

Skvost východu. Dokončená Košická futbalová aréna Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
Košická futbalová aréna má po dokončení...
debata chyba
Viac na túto tému: #Rusko #Šachtar Doneck #Ukrajina