Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nevídaný skrat, tréner Liverpoolu sa obul do novinára: Blbá otázka, nie? Nemám na vás nervy!

Po deklasovaní Sparty Praha v Európskej lige s celkovým skóre 11:2 sa tréner FC Liverpool usmieval od ucha k uchu. Stačilo pár dní a výraz Jürgena Kloppa sa otočil o 180 stupňov. Nemecký kouč ťažko niesol vypadnutie svojho tímu z Anglického pohára.

19.03.2024 07:50
Jürgen Klopp Foto:
Jürgen Klopp prežíval duel Anglického pohára veľmi emotívne.
debata (2)

Liverpool v dramatickom zápase prehral s Manchestrom United 3:4 po predĺžení, aj keď ešte v 105. minúte vyhrával 3:2. Väčšinový milý a ústretový krok po vyradení naštvane odišiel z jedného z pozápasových rozhovorov. „To je trošku blbá otázka, nie?“ obul sa do novinára.

Kloppov tím mal pritom postup medzi najlepšiu štvorku v Anglickom pohári na dosah hneď dvakrát. Okrem spomínaného predĺženia vyhrával 2:1 aj pár sekúnd pred koncom riadneho času. Nemecký tréner bol pochopiteľne po takom priebehu sklamaný.

polievka futbal Čítajte viac Slovákov kosia zranenia. Calzonovi vypadli z nominácie hneď štyria hráči

A keď v jednom z mnohých rozhovorov v mixzóne počul podľa svojho pohľadu zle položenú otázku, neudržal nervy. Reportér z Viaplay Sports sa liverpoolskeho trénera spýtal na pokles intenzity výkon jeho mužstva v predĺžení. A Klopp sa naštartoval.

Po spomínanej vete o blbej otázke novinára mu odpovedal: „Ak nás sledujete často, môžete sa inokedy spýtať, prečo máme toľko energie. Neviem, koľko zápasov sme za poslednú dobu odohrali a koľko ich mal Manchester United. Taký je šport.“

Klopp ironicky narážal na skutočnosť, že Liverpool od polovice februára hrá cez víkendy aj v priebehu týždňa. V nedeľu 25. februára vyhral Ligový pohár po predĺžení s Chelsea, o tri dni neskôr nastúpil v FA Cupe so Southamptonom, nasledoval duel Premier League v Nottinghame a medzi dvojzápasom so Spartou ešte duel o prvé miesto v lige s Manchestrom City (1:1).

Dominik Livakovič Čítajte viac Šialenstvo v Turecku. Chorvátsku hviezdu najprv trafili do hlavy, potom ju knokautoval chuligán

Manchester United mal vzhľadom k neúčasti vo vyraďovacej časti európskych pohárov voľnejší program, ako FC Liverpool. „Naozaj ste ma sklamal vašou otázkou, ale najskôr si o nej myslíte, že je dobrá,“ pokračoval v odpovedi Klopp. Reportér reagoval: Takže ste doplatili na príliš veľa zápasov?"

„Ale no tak!“ odpovedal frustrovaný tréner. „Evidentne nie ste vo forme a ja na vás nemám nervy,“ odvrkol Klopp a z rozhovoru odišiel.

A FC Livepool voľnejšie tempo nečaká ani po reprezentačnej prestávke. Okrem zápasov Premier League, kde je o skóre druhý za Arsenalom a o bod pred Manchestrom City, ho čaká aj štvrťfinále Európskej ligy s Atalantou Bergamo.

Skvost východu. Dokončená Košická futbalová aréna Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
Košická futbalová aréna má po dokončení...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #Jürgen Klopp #FA Cup #Anglický pohár