Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Temné a smutné Vianoce u futbalovej legendy. Za pár dní jej zomreli dvaja najbližší

Najbližšiu rodinu bývalé brankára írskej futbalovej reprezentácie Shaya Givena zasiahli počas Vianoc dve úmrtia v priebehu niekoľkých dní.

03.01.2024 10:28
Shay Given Foto:
Shay Given bol dlhoročnou brankárskou jednotkou Newcastlu United.
debata

47-ročný Given tak prežil nepredstaviteľne smutný koniec roka 2023. Najprv mu na Štedrý večer zomrel brat Kieran, o dva dni neskôr strýko Ambróz.

Bývalý brankár o tom informoval na sociálnych sieťach. „Pre rodinu Givenovcov sa ťažko hľadajú slová na opísanie tohto týždňa. Museli sme sa rozlúčiť s fantastických bratom, hudobníkom, manželom, otcom a synom,“ napísal Given.

Gianluigi Buffon Čítajte viac Pravidlo platí od roku 1875. Buffon otvoril Pandorinu skrinku a chce revolučný krok pre futbal

„Naša rodiny už nikdy nebude ako predtým, ale vždy budeme spomínať a oslavovať pekné časy, ktoré sme zažili,“ doplnil bývalý írsky reprezentant.

Jeho brat Kieran žil v Nemecku, kde skonal obklopenými svojimi najbližšími. Strýko Ambróz zomrel po krátkej chorobe v Írsku.

„Museli sme sa rozlúčiť aj so strýkom Ambrózom, ktorého úmrtie spôsobuje ďalší veľkým smútok v našej rodine. Ďakujem za všetku lásku a podporu v tomto ťažkom období.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shay Given (@no1shaygiven)

Given v súčasnosti pôsobí ako futbalový expert. V rokoch 1997–2009 odohral za Newcastle United 462 zápasov v Premier League a neskôr pôsobil aj v Manchestri City, Aston Ville a Stoke City.

V rodnej krajine je považovaný za legendu najmä kvôli 134 reprezentačným štartom za Írsko. V historickom poradí je druhý za útočníkom Robbie Keanom (146 zápasov).

Hotel slovenských futbalistov počas EURO 2024 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si zaujímavosti o hoteli, ktorý bude...
debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #Shay Given