Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šéf? Toto musím zdvihnúť, prerušil tréner tlačovku po zápase superpohára. Volal Mourinho

Bývalý portugalský stredopoliar a momentálne tréner egyptského celku Modern Future Ricardo Formosinho pobavil novinárov na pozápasovej tlačovej konferencii.

27.12.2023 07:22
296077397 Foto:
Ricardo Formosinho (úplne naľavo) a Jose Mourinho na lavičke Manchestru United.
debata (1)

Bývalý portugalský stredopoliar a momentálne tréner egyptského celku Modern Future Ricardo Formosinho pobavil novinárov na pozápasovej tlačovej konferencii.

Tá prebiehala tradične, kouč odpovedal na otázky týkajúce sa výhry jeho zverencov v semifinále egyptského superpohára, v ktorom sa Portugalcov tím radoval z výhry po penaltovom rozstrele.

Prítomný tlmočník všetko prekladal do arabčiny. Formosinho ho však pri jednej z odpovedí zastavil s tým, že mu vibruje telefón.

Prepáčte, toto musím zdvihnúť. volá mi Mourinho," oznámil prekvapeným zástupcom médií v angličtine. Ukázal aj displej telefónu s prichádzajúcim hovorom od J.M.

„Šéf? Áno, dali sme to. Teraz ťa dobre nepočujem, ale o chvíľu idem preč, potom zavolám,“ povedal svojmu kontroverznému krajanovi v portugalčine. Formosinho potom hovor ukončil a prítomným sa ospravedlnil za prerušenie.

Mourinho a Formosinho istý čas tvorili nerozlučnú trénerskú dvojicu, Formosinho robil slávnejšiemu trénerovi niekoľko rokov asistenta počas pôsobenia v anglickej Premier League.

Bernd Leno Čítajte viac Rodákovho kolegu prevalcovali emócie. Leno strčil od zlosti do podávača lôpt

Či bol „Special One“ v Manchestri United alebo v Tottenhame, Formosinho vždy stál bo jeho boku. Spolu riadili z lavičky svoj tím vo viac ako 17 zápasoch.

Mourinho je okrem svojskej povahy a provokácií na adresu súperov známy aj tým, že si váži prácu svojich kolegov. Preto nie je prekvapením, že aj počas Vianoc podrobne sledoval počínanie svojho bývalého kolegu v Egypte. Ten ho doteraz oslovuje ako „Šéf“.

Rebecca Welchová, prvá hlavná rozhodkyňa v PL Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
23. december 2023 sa zapíše do histórie Premier...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #tréner #telefonát #José Mourinho #tlačová konferencia #Ricardo Formosinho