Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slávny brazílsky futbalista porušil všetky tabu. Nie som škaredý, som mladý a ona tiež...

Brazílsky futbalista Hulk má za sebou skvelú kariéru a stal sa známym predovšetkým vďaka svojej zničujúcej strele - bola jednou z najtvrdších vo svete futbalu.

20.12.2023 16:20
Hulk Foto:
Brazílčan Hulk.
debata

Zdá sa však, že súkromným životom si narobí ešte viac „slávy“, ako mu priniesol futbal. Hulk mal totiž pomer so sesternicou svojej bývalej manželky a teraz s ňou má dieťa.

Brazílčan spoznal svoju manželku Iran počas angažmánu v ďalekom Japonsku. Vzali sa a mali synov Jana a Tijaga. Manželstvo sa rozpadlo v roku 2019 a len o pár mesiacov neskôr prišla svet uzrela správa, že bol je vo vzťahu s jej sesternicou Camilou.

Camila nedávno porodila dcérku Zaju. Narodila sa v Miami, takže okamžite získala aj americké občianstvo.

"Klamstvá a zrada sú ako nože. Rozrežú naše telo, vykrvácame a zomierame vo vnútri. Ale pre tých, ktorí veria v Boha, táto smrť znamená znovuzrodenie.

Róbert Polievka Čítajte viac Je čas odísť. Bojím sa, že góly v našej lige by mi na Euro nestačili, priznáva úprimne kanonier Polievka

S každým sklamaním, s každou odhalenou lžou som znovuzrodená, pretože Ježiš sa stal silným. Ďakujem Bohu za ďalšie oslobodenie," napísala Iran na sociálnej sieti, keď sa o tom dozvedela.

Hulk vo svojom príspevku vysvetlil, že svoju manželku Iran nikdy nemiloval a že ju nepodviedol, kým boli manželia.

"Kým som bol ženatý, s Camilou som nebol. Som muž, nebol som v manželstve šťastný, mal som na to nespočetne veľa dôvodov. Zradila ma, žila single život a chcela mať len možnosť povedať, že bola Hulkova manželka.

Až do konca nášho manželstva tam nebola láska alebo vášeň. Otehotnela a ja som prevzal zodpovednosť. Odkedy sme sa začali stretávať, podporujem ju a jej rodinu. Každý to vie to."

dúbravka futbal Čítajte viac Čo sa to dialo na Stamford Bridge? Utorkový incident Dúbravku s fanúšikom už vyšetruje polícia

Vysvetlil aj to, ako vznikol vzťah s Camilou.

„Nie som škaredý, som mladý, Camila je tiež mladá. Spojili sme sa, rozprávali sme sa, boli sme sami. Hneď ako sme sa vrátili z Číny, oznámili sme, že sme vo vzťahu. Naše svedomie je čisté Som pokojný,“ povedal Hulk.

debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #Hulk