Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Scénka ako z Toma a Jerryho. Vylúčený brankár objavil spôsob, ako vybabrať s rozhodcami

Argentínsky brankár Nahuel Guzman sa postaral o jeden z najzábavnejších okamihov futbalového roku 2023.

19.12.2023 10:43
830470784 Foto:
Nahuel Guzman ihrisko neopustil ani po červenej karte.
debata

Tridsaťsedemročný gólman strážil svätyňu svojho tímu Tigres UANL v zápase, ktorý rozhodol o majstrovi najvyššej mexickej súťaže.

Súperom tigrov bol domáci tím Club America, ktorý si z úvodného stretnutia dvojzápasovej finálovej série odniesol cennú remízu 1:1.

Hosťujúcemu tímu však dôležitý duel veľmi nevyšiel a neprispel k tomu ani výkon Guzmana. Ten v priebehu dvoch minút dostal dve žlté karty a mal sa porúčať z ihriska a zamieriť do kabín.

To však neurobil. Vôľa sledovať napínavý duel priamo na ihrisku bola silnejšia ako pravidlá, svojrázny brankár sa preto rozhodol vybabrať s rozhodcami.

Po vylúčení opustil ihrisko a zamieril smerom k tunelu, no vo vhodnej chvíli sa s pomocou usporiadateľov ukryl pod plachtou s logom jedného zo sponzorov. Záverečné minúty predĺženia tak videl z bezprostrednej blízkosti.

Fanúšikovia na sociálnych sieťach jeho počínanie označili ako komédiu na úrovni Toma a Jerryho. „To bol najhlúpejší faul, ale aj jedna z najzábavnejších vecí, ktoré som v živote videl,“ napísal jeden z nich.

Ukrytý Guzman spoluhráčom fandil márne, po jeho vylúčení inkasovali ďalšie dva góly a mexickým šampiónom sa stal Club America.

Išlo o vyhrotený duel, za 120 minút sa hráči stihli dopustiť 41 faulov. Guzmanov spoluhráč Raymundo Fulgencio tiež videl červenú kartu, no ten brankárovu komediálnu vložku nenapodobnil a zamieril do kabín.
Exmanželka Francesca Totiho Ilary Blasiová Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Ilary Blasiová sa otvorila v dokumente na...
debata chyba
Viac na túto tému: #brankár #vylúčenie #červená karta #Nahuel Guzman