Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Preslávil sa ako chalan, ktorého okopával frustrovaný Hazard. Z podávača lôpt je dnes milionár

Charlie Morgan sa stal známym, keď sa stal v roku 2013 súčasťou škandalózneho incindentu s vtedajšou superhiezdou Chelsea Ededom Hazardom.

02.12.2023 14:02
hazard Foto:
Charlie Morgan sa preslávil stretom s Edenom Hazardom.
debata

Vtedy sedemnásťročný podávač lôpt sa počas odvety semifinále Ligového pohára medzi domácim tímom Swansea a hosťujúcou Chelsea zaplietol do konflitku s hviezdnym Belgičanom.

The Blues sa snažili dohnať dvojgólové manko z prvého zápasu vrhli všetky sily do útoku. Keď sa lopta dostala za postrannú čiaru, Charlie chcel trocha pošetriť čas a s vrátením lopty si dával na čas.

Keď frustrovaný Hazard videl, ako sa celá vec naťahuje, vykopal loptu spod chlapcovho tela. Charlie pri tom tiež schytal svoje.

Rozhodca bol neoblomný a belgický krídelník za svoje správanie uvidel červenú kartu. Domáci si už výhru postrážili.

Morgan sa na istý čas dostal do pozornosti médií. S Hazardom si všetko vysvetlili a podávač lôpt sa rozhodol nepodať na Belgičana trestné oznámenie.

Nedávno sa jeho objavilo znova. Mladý muž nezaháľal a dnes je z neho šéf štyridsaťmili­ónového nápojového impéria.

V roku 2016 založil spolu so svojim kamarátom zo školy Jacksonom Quinnom firmu Au Vodka. Ako názov napovedá, sústredili sa na výrobu tradičného alkoholu.

Mix Collage-01-Dec-2023-09-40-PM-9588 Čítajte viac Nemci zo žrebu EURO 2024 urobia umelecký zážitok. Slováci sa mená súperov dozvedia v slávnej Elphi

Ich spoločný podnik stabilne rástol a prielom prišiel v decembri 2019, keď predali 10 000 fliaš za jediný mesiac. Momentálne vyprodukujú až 35 000 fliaš denne.

Podnikavá dvojica si podchytila aj reklamnú sféru obchodu, keď nadviazala spoluprácu s viacerými športovými hviezdami.

Vodke tak robia promo osobnosti ako brazílčan Ronaldinho, legendárny boxer Floyd Mayweather, ďalší boxer a influencer Jake Paul či moderátor a brat anglickej futbalovej ikony Garyho Linekera Wayne.

Partnerky futbalistov podľa hodnoty majetku Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Partnerky futbalových hviezd núdzou netrpia,...
debata chyba
Viac na túto tému: #Eden Hazard #milionár #Chelsea FC #podávač lôpt