Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zlatan, poď hrať za nás! Ibrahimovič si podal maďarského novinára, jeho reakcia je hitom

Sebavedomé vyhlásenia, vtipné bonmoty a vždy aj štipka irónie či sarkazmu. Ak by novinári mali vybrať obľúbeného respondenta na rozhovory spomedzi športovcov, bezpochyby by to bol Zlatan Ibrahimovič.

20.11.2023 16:47
Zlatan Seger Foto:
Zlatan Ibrahimovič a jeho partnerka, švédska herečka Helena Segerová na tenisovom turnaji Roland Garros 2023 v Paríži.
debata (2)

Jeden z najlepších futbalových kanonierov všetkých čias tento rok ukončil kariéru a tak si môže užívať športový dôchodok mimo zeleného trávnika.

Počas víkendu nechýbal na premiérovej VC Las Vegas monopostov F1 v USA. Novinári mali opäť o neho veľký záujem, ale „Ibra“ sa im úspešne vyhýbal.

Neunikol však snaživému maďarskému reportérovi z televízie M4 Sport. Máté Ujvári sa bývalej futbalovej hviezdy vôbec nehanbil a vzniklo z toho podarené interview.

822831474 Čítajte viac Nie som váš priateľ, bolelo to. Calzona uzavrel boj s kritikmi prirovnaním k desiatim pivám po záverečnej

Účastníka dvoch MS (2002 a 2006) a štyroch ME (2004, 2008, 2012 a 2016) sa opýtal aj to, čo si myslí o usporiadaní podujatia MS F1 v Las Vegas.

"Vegas je miesto, kde sa konajú veľké podujatia, veľké šou. F1 je tiež veľká šou a preto je toto mesto pre efjednotku ideálne.

F1 je spektakulárny šport, plný adrenalínu, hodí sa do Vegas," zamyslel sa bývalý famózny útočník, ktorý počas kariéry vyhral jedenásť majstrovských titulov v štyroch rôznych európskych ligách a strelil viac ako 500 gólov.

Zlatan Ibrahimovič sa v polovici septembra... Foto: Profimedia
Zlatan Ibrahimovič Zlatan Ibrahimovič sa v polovici septembra zúčastnil v Ľubľane charitatívneho zápasu na pomoc obetiam záplav v Slovinsku.

Následne sa reportéra opýtal, že odkiaľ pochádza.

„Som z Maďarska, z Budapešti. Robili sme spolu rozhovor na VC Talianska v Monze,“ vravel Ujvári. „Áno, pamätám sa. Preto ste sa stali populárnym a teraz budete populárny ešte viac,“ kontroval slávny Švéd.

Novinár ho potom zaskočil dotazom, či stále platí, že ukončil kariéru, pretože Maďarsko potrebuje útočníka.

„Máme Dominika Szoboszlaia z FC Liverpool, ale potrebujeme útočníka,“ vysvetľoval Ujvári. „Nezaujíma ma, koho máte v tíme, ale koľko ponúkate. Peniaze nepotrebujem, mám ich veľa, ale i tak som veľký drahý,“ glosoval Ibrahimovič.

Novinár ukončil rozhovor s tým, že sa opýta na finančnú otázku „svojich šéfov v Maďarsku“. Ak viete po anglicky či maďarsky, vychutnajte si vydarený rozhovor zo záznamu:

2 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #F1 #Švédsko #Zlatan Ibrahimovič #VC Las Vegas