Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nepríčetný Messi. Vletel do konfliktu, súpera chytil pod krk. Vyviazol bez trestu

Pre mnohých je Lionel Messi futbalový Boh, svätec a najlepší hráč všetkých čias. Za takého ho asi považuje aj hlavný rozhodca súboja juhoamerickej kvalifikácie, keďže vyčíňanie kapitána argentínskej reprezentácie ostalo nepotrestané.

17.11.2023 10:54
Lionel Messi Mathias Olivera Foto:
Kapitán Argentíny Lionel Messi pri potýčke s Uruguajčanom Mathiasom Oliverom.
debata (2)

Zápas v rámci bojov o postup na MS 2026 nevyšiel favorizovanej Argentíne podľa predstav, keď v Buenos Aires prehrala s rivalom z Uruguaju 0:2. Messi odohral celý zápas, no proti agresívne hrajúcemu súperovi sa nedokázal presadiť ani on, ani jeho spoluhráči.

Kapitán majstrov sveta sa vyfarbil v 20. minúte stretnutia, keď prišlo k hromadnému stretu futbalistov oboch krajín. Zrazu sa však do roztržky prirútil Messi, uruguajského obrancu a spoluhráča Stanislava Lobotku z Neapola Mattiasa Oliveru najskôr udrel do hrude a následne ho chytil pod krk. Pozrite si video:

Zaujímavé je, že tento výbuch emócii neudelil rozhodca Messimu ani len žltú kartu. „Radšej nehovorím všetko, čo si myslím, ale títo mladí sa budú musieť naučiť rešpektovať starších hráčov,“ citovala Marca Messiho po neúspešnom zápase.

Argentínska reprezentácia si napriek nečakanej prehre udržala prvé miesto v tabuľke juhoamerickej kvalifikácie MS 2026. Zlyhanie s Uruguajom ukončilo Argentíne 14-zápasovú sériu bez prehry, ktorej začiatok sa datuje od druhého zápasu na MS v Katare.

Hodnotenie Slovákov po zápase s Islandom Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Výkony reprezentantov sme ohodnotili známkami...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #argentínska futbalová reprezentácia #argentínski futbalisti