Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rocker Mick Jagger Barcelone nepomohol. Tréner Xavi sa sťažoval: Nespravodlivosť

Futbalistov Barcelony prišiel na sobotné El Clasico proti Realu Madrid (1:2) podporiť priamo do hľadiska aj spevák Mick Jagger.

28.10.2023 19:49
817587525 Foto:
Mick Jagger a Ronnie Wood na zápase Barcelony proti Realu Madrid.
debata

Spoluzakladateľ Rolling Stones bol na zápase spolu s ďalším členom kapely Ronniem Woodom. Hráči Barcelony odohrali duel v špeciálnych dresoch, na ktorých mali namiesto bežného mena sponzora ikonické logo rockovej kapely.

Pred úvodným výkopom fanúšikovia Kataláncov vystavili na tribúnach mozaiku bordovej a modrej farby spolu s obrovským logom Rolling Stones.

Harry Kane Čítajte viac Tri červené karty a osemgólová smršť. Zásah z vlastnej polovice, Kane napodobnil Beckhama

Barcelona má uzavretú sponzorskú zmluvu so službou Spotify. Na predchádzajúcich zápasoch El Clasico mala špeciálne dresy s logami španielskej popovej hviezdy Rosalie a kanadského rapera Drakea, pripomenula agentúra AP. Jagger a Wood však napokon museli sledovať prehru „svojho“ tímu v slávnom El Clásicu.

Po stretnutí sa pre španielsku televíziu DAZN na výsledok posťažoval tréner Barcelony Xavi Hernandez, ktorý ho označil za nespravodlivý. „Ovládli sme prvých 60 minút, ale keď nedáte gól na 2:0, môžu sa stať takéto veci,“ uviedol Xavi s tým, že jeho hráči potrebujú na gól päť či šesť šancí.

Hodnota futbalistov slovenskej reprezentácie Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
Porovnali sme hodnotu slovenských...
debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Mick Jagger #Ronnie Wood