Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škandál s tipovaním naberá na obrátkach. Polícia vypočúvala dvoch Talianov, opustili národný tím

Talianska futbalová reprezentácia sa musí v najbližších zápasoch kvalifikácie majstrovstiev Európy s Maltou a Anglickou zaobísť bez Sandra Tonaliho a Nicola Zaniola.

12.10.2023 22:02
651084623 Foto:
Taliansky futbalisti Sandro Tonali (vpravo) a Nicolo Zaniolo sú vyšetrovaní v súvislosti s nelegálnym stávkovaním.
debata

Dvojica stabilných členov základnej zostavy Talianska opustila mužstvo potom, čo ju začali úrady vyšetrovať kvôli nelegálnemu stávkovaniu.

Ako informovala agentúra AP, Tonaliho a Zaniola najprv v tréningovom centre v Coverciane vypočúvala polícia a následne dostali od národného tímu povolenie vrátiť sa do svojich klubov. „Nie sú v stave, aby mohli hrať. Preto sme im umožnili odísť,“ uviedol taliansky zväz.

7 Leo Sauer Čítajte viac Nový Hamšík? Calzonova nominácia 17-ročného hráča je čistý populizmus, vraví Borbély

Záložník Newcastlu Tonali a útočník Aston Villy Zaniolo sú v priebehu krátkeho času ďalšími talianskymi futbalistami, ktorí čelia obvineniu z tipovania. Už v stredu začala turínska prokuratúra vyšetrovať stredopoliara Juventusu Nicolu Fagioliho.

Futbalisti v Taliansku majú národnou federáciou zakázané tipovať na futbalové zápasy, ostatné stávky im odopierané nie sú. Za porušenie pravidiel im hrozí zákaz činnosti najmenej na tri roky a pokuta minimálne 25-tisíc eur.

Hodnota futbalistov slovenskej reprezentácie Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
Porovnali sme hodnotu slovenských...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #stávkovanie #tipovanie