Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalší škandál v Juventuse. Hviezdu reprezentácie vyšetrujú pre nelegálne stávkovanie

Pár dní po Paulovi Pogbovi, ktorý kvôli dopingu čelí dlhoročnému zákazu činnosti, má Juventus Turín problémy s ďalším hráčom. Taliansky reprezentant Nicolo Fagioli je vyšetrovaný pre nelegálne stávkovanie.

12.10.2023 07:50
Nicolo Fagioli Foto:
22-ročný Nicolo Fagioli sa zaplietol do stávkového škandálu.
debata

Ako v stredu informovala talianska prokuratúra, stredopoliar Fagioli je vyšetrovaný pre údajné nezákonné stávkové aktivity.

Denník La Stampa uviedol, že 22-ročný futbalista je zapojený do trestného vyšetrovania zameraného na používateľov nelegálnych online stávkových platforiem spolu s ďalšími nemenovanými podozrivými.

„Potvrdzujem správy o vyšetrovaní,“ uviedla turínska hlavná prokurátorka Enrica Gabetta v e-mailovom vyhlásení bez uvedenia ďalších podrobností.

Košice Čítajte viac UEFA kontrolovala prípravy ME do 21 rokov, dva štadióny musia prejsť výraznejšími zmenami. Stihnú dokončiť prešovský?

„Náš klient rieši túto záležitosť zodpovedne, s ohľadom na maximálnu transparentnosť a spoluprácu s bežnými a športovými súdnymi orgánmi,“ uviedli v spoločnom vyhlásení Fagioliho právnici Luca Ferrari a Armando Simbari.

„Nicolo je pokojný a plne sa sústredí na Juventus a taliansku ligu,“ dodali. Denník nespresnil, do akého druhu stávok bol Fagioli zapojený. Talianske futbalové úrady zakazujú hráčom stávkovať na futbalové zápasy, ale nie na iné typy hazardných hier.

V. Británia SR Futbal EKL Newtown Trnava 2. predkolo odveta Čítajte viac Škrteľ dal gól Trnave, tá potom zápas s treťoligistom otočila. Košice boli suverénnejšie

Fagioliho prípad vyšetruje aj prokuratúra Talianskej futbalovej federácie (FIGC), potvrdil zdroj blízky vyšetrovaniu a potvrdil ďalšiu časť správy denníka La Stampa.

Hráčovi, o ktorom sa zistí, že stavil na futbalové zápasy, hrozí podľa kódexu správania FICG zákaz činnosti na najmenej tri roky a pokuta vo výške najmenej 25 000 eur.

Juventus celú záležitosť odmietol komentovať. Fagioli v tejto sezóne odohral šesť z ôsmich zápasov Juventusu v Serie A. V novembri minulého roka debutoval v talianskom národnom tíme, keď ako náhradník nastúpil pri víťazstve 3:1 v priateľskom zápase proti Albánsku.

Hodnota futbalistov slovenskej reprezentácie Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
Porovnali sme hodnotu slovenských...
debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Serie A #Nicolo Fagioli