Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Futbalový starobinec alebo dynastia? Messi spolu s Beckhamom kujú plány na legendu Realu Madrid

Lionel Messi je niekto, koho fanúšikovia Realu Madrid nebudú veľmi milovať. Napokon, prešiel cez La Masiu a väčšinu svojej kariéry strávil v FC Barcelona. To zahŕňalo aj množstvo gólov, asistencií a výhier proti Los Blancos.

02.10.2023 07:14
6 Messi beckham Foto:
Volá David Beckham Lukovi Modričovi?
debata

Každý však môže rešpektovať skutočnosť, že je jedným z najlepších hráčov všetkých čias, po minuloročnom víťazstve na majstrovstvách sveta pravdepodobne najlepším.

Messi však už v Európe nehrá, po skončení minulej sezóny prestúpil do Interu Miami. Výsledok sa dostavil rýchlo – zdá sa, že MLS je teraz väčšia ako kedykoľvek predtým.

Samozrejme, Messi nie je jediným hráčom, ktorý nedávno prestúpil do Interu Miami. Prišli aj Jordi Alba a Sergio Busquets. Mohol by mať tím Davida Beckhama v hľadáčiku ďalšiu legendu, tentoraz z Realu Madrid?

Ako informoval Mirror, Messi verí, že Inter Miami by mal priviesť Luku Modriča. „Sám Messi sa o túto možnosť osobne zaujímal. V Chorvátsku sa pred pár dňami Modrič stretol s Beckhamom, kde sa spolu najedli,“ potvrdil bývalý útočník Realu Predrag Mijatovič.

Milan Borjan Čítajte viac Toho chlapa sa musíš zbaviť, veď má cigarety v šatni. Borjan nie je Chovan, fanúšikovia Slovana mu odpustia aj kiksy

Či Modrič v budúcnosti skutočne skončí v Interi Miami, sa ešte len uvidí. Túto možnosť nemožno vylúčiť, keďže to momentálne vyzerá tak, že jeho pôsobenie v Reale sa pomaly blíži ku koncu.

Prvýkrát za viac ako desať rokov už Modrič nie je v základnej jedenástke Realu Madrid. V tejto sezóne nastúpil iba v troch zápasoch a v predchádzajúcich dvoch sa dokonca nedostal ani na trávnik.

Jeho koniec vyzerá byť veľmi blízko.

Nová hlavná tribúna štadióna v Trenčíne Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
Interiér novootvorenej hlavnej tribúny...
debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #Real Madrid #Lionel Messi #Luka Modrič