Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Arabi definitívne stratili akékoľvek zábrany. Ak Liverpool povie na Salaha áno, bude to najväčší prestup v dejinách

Z egyptského útočníka Mohameda Salaha sa môže stať najdrahší futbalista histórie. Saudskoarabský Al Ittihad navýšil svoju ponuku za liverpoolskú hviezdu a je ochotný za tridsaťjedenročného hráča zaplatiť aj s bonusmi 215 miliónov libier. Informovali o tom britské denníky The Sun a Daily Mail.

05.09.2023 12:54
Mohamed Salah Foto:
Mohamed Salah z Liverpoolu.
debata

Predchádzajúcu ponuku Al Ittihadu, ktorá znela na 150 miliónov libier aj s bonusmi, vedenie Liverpoolu odmietlo. Zástupcovia saudskoarabského klubu sa však nevzdávajú a podľa médií prileteli konať už priamo do Londýna.

Salahovi údajne ponúkli 2,45 milióna libier týždenne plus množstvo bonusov ako napríklad prémiu 55-tisíc libier za vyhraný zápas, odmenu za úlohu ambasádora alebo percentá z predaja dresov.

Najdrahším futbalistom všetkých čias je Brazílčan Neymar, ktorý v roku 2017 prestúpil z Barcelony do Parížu St. Germain za 222 miliónov eur.

Neymarov kontrakt v Al Hilal Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Nová posila Al-Hilal - Neymar. Brazílčan...

Minulý mesiac z francúzskeho klubu odišiel práve do Saudskej Arábie do al-Hilálu za 90 miliónov eur a je zatiaľ rekordnou posilou tamojšej ligy.

Salah pôsobí v Liverpoole od roku 2017, kedy prišiel z AS Rím. Vlani podpísal novú trojročnú zmluvu. S tímom vyhral anglickú ligu, pohár aj Ligu majstrov, či majstrovstvá sveta klubov. Trikrát bol najlepším strelcom Premier League.

V Al Ittihade by sa stretol s úradujúcim držiteľom Zlatej lopty Karimom Benzemom, ktorý do Džiddy prestúpil v júni z Realu Madrid.

Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Saudská Arábia #FC Liverpool #Mohamed Salah