Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi je futbalový kráľ, ale tu aj tak končí sranda. Druhýkrát v rade spravil ten istý prešľap a hrozia mu sankcie

Futbalista Lionel Messi si vôbec po prvýkrát od svojho príchodu do Interu Miami nepripísal ani gól, ani asistenciu.

31.08.2023 18:20
Lionela Messiho Foto:
Lionela Messiho v Amerike na každom zápase sledujú desiatky novinárov.
debata

Jeho tím iba remizoval s Nashvillom 0:0. Argentínčan navyše už druhýkrát porušil pravidlá MLS, keď nebol k dispozícii novinárom.

Messi nebol k dispozícii novinárom pri svojej premiére v MLS proti New Yorku, kde sa jedným gólom podieľal na výhre 2:0. Teraz sa situácia opakovala. Sedemnásobný držiteľ Zlatej lopty s médiami neprehovoril ani po ťažko vybojovanej remíze s Nashvillom.

Druhýkrát v rade tak porušil ligové pravidlá.

Server Daily Mail oslovil hovorcu Interu Miami s tým, prečo Messi nebol k dispozícii a či sa situácia zmení, nikto ale neodpovedal.

Lionel Messi Čítajte viac Messi má problém. V USA porušil pravidlá, hrozí mu trest. Môže za to jeho neznalosť angličtiny?

Teraz je jasné, že slávneho futbalistu čakajú sankcie, ale ešte sa nevie, aké presne. Do tejto doby prehovoril Messi k novinárom iba raz, a to na tlačovej konferencii a s prekladateľom.

​Niektoré tímy MLS nachádzajú spôsoby, ako pravidlo obísť, keď niektorých hráčov privedú na tlačovú konferenciu alebo pred kabínu.

Lenže podľa pravidiel zámorskej súťaže by mali byť k dispozícii všetci hráči a novinári by mali mať umožnený vstup do šatne.

Lionel Messi hľadá dom. Aj so sexy manželkou Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Lionel Messi hľadá v Amerike bývanie pre svoju...
debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Inter Miami