Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slúžil v Iraku aj v Afganistane. Messiho v Miami nespustí z očí špeciálny bodyguard

Príchod Lionela Messiho do USA spôsobil veľký ošiaľ. Klenot v zostave Interu Miami si aj preto zaslúži výnimočnú ochranu. Sports Illustrated zisťovali, kto je Yassine Chueko, ktorý sa stal tieňom Argentínčana.

25.08.2023 12:01
799629592 Foto:
Yassine Chueko stojí ani nie meter za Lionelom Messim opúšťajúcom ihrisko po jednom zo zápasov tímu Inter Miami.
debata

Podľa Sports Illustrated ide o bojovníka MMA a bývalého člena námorníctva, ktorý slúžil v armáde Spojených štátov v Iraku aj v Afganistane.

Messi počas ôsmich odohratých zápasov v drese floridského klubu dokázal, aký cenný je pre svojho zamestnávateľa. A ten sa na oplátku dokonale stará o jeho bezpečnosť.

Juraj Kucka Čítajte viac Jeden dres hodil chlapcovi na tribúne, druhý dal súperovi, ktorý sa v ňom vidí. Z hráča bez budúcnosti je vzor pre iných

Majiteľ klubu David Beckham najal Yassina Cheuka ako bodyguarda, aby strážil Messiho. A jeho úlohou je nenechať sedemnásobného víťaza Zlatej lopty ani na chvíľu samého, držať sa ho ako tieň, hliadkovať pri postrannej čiare aj počas zápasu a okamžite zasiahnuť.

Na videu je jasne vidieť, ako svedomito si Cheuka robí svoju prácu a pri jeho pozornom oku tak majú nespratní fanúšikovia smolu:

Priaznivcovi, ktorý si s Messim chcel urobiť selfie, zabránil priblížiť sa počas stretnutia proti Philadelphii Union. Okamžite odstavil fanúšika od hviezdy MLS.

Nová práca zvyšuje popularitu aj samotnému osobnému strážcovi. Bojovník MMA mal pred úlohou bodyguarda 110-tisíc fanúšikov na Instagrame. Odkedy je tieňom Messiho tak sa tento počet zvýšil päťnásobne.

Talentovaní futbalisti, ktorí nesplnili očakávania Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Zranenia, problémy so životosprávou,...
debata chyba
Viac na túto tému: #MLS #Lionel Messi #Inter Miami