Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zviazali ich, okradli a údajne aj vyzliekli. Hviezdny brankár Paríža prežil s partnerkou noc hrôzy

Brankárska jednotka Paríža St. Germain Gianluigi Donnarumma má za sebou noc hrôzy.

21.07.2023 11:37
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa GIANLUIGI DONNARUMMA (@donnarumma)

Spolu s priateľkou Alessiou sa stal taliansky futbalový reprezentant obeťou lúpežného prepadnutia v ich dome vo francúzskej metropole. Ako informujú tamojšie médiá, pár okradli, napadli a zviazali, podľa niektorých zdrojov skončili vyzlečení.

Lupiči si vraj z domu odniesli veci za pol milióna eur. Išlo o hodinky, šperky a iný luxusný tovar.

Gianluigi Donnarumma Čítajte aj Zviazali ich, okradli a údajne aj vyzliekli. Hviezdny brankár Paríža prežil s partnerkou noc hrôzy

Na sociálnych sieťach sa objavili správy, že dvojici sa podarilo nadránom po 3.00 utiecť do neďalekého hotela. Tamojší zamestnanci zalarmovali políciu a Donnarummu s priateľkou, ktorí boli v šoku, sa snažili upokojiť.

Následne ich odviezli do nemocnice na pozorovanie. Vážne zranenia neutrpeli. Páchatelia sú stále na úteku.

„PSG dôveruje justičnému systému, že čo najrýchlejšie nájde vinníkov,“ uviedol hovorca Donnarummovho zamestnávateľa v reakcii na lúpež.

Barbora Hrončeková koláž Čítajte aj Tínedžerská láska uchvátila kapitána Slovenska. Škriniar sa vrátil do Paríža ako mladoženáč po boku zvodnej Barbory

Dvadsaťštyriročný hráč prestúpil do Paríža z AC Miláno v lete 2021. Za klub z Parku princov odohral 72 zápasov a získal dva ligové tituly.

Nie je to prvý lúpežný prepad domu súčasného či bývalého hráča PSG, ktorého obranu posilnil kapitán slovenskej reprezentácie Milan Škriniar.

Medzi futbalistami, ktorí zažili podobnú skúsenosť, patria Ángel Di María, Dani Alves, Thiago Silvia, Presnel Kimpembe, Marquinhos, Eric Maxim Choupo-Moting či Mauro Icardi.

Takto sa zmenili futbalové hviezdy 80. a 90. rokov Fotogaléria - 73 fotiek Všetky fotky
Máme pre vás zlú správu - aj futbalové legendy...
debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Gianluigi Donnarumma