Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nevídaná kanonáda. Necháme ich vyhrať, vtipkoval hlásateľ. Bayern zvíťazil 27:0

Nemecký veľkoklub Bayern Mníchov odštartoval prípravu na novú sezónu impozantným spôsobom. Amatérsky tím Rottach-Egern zdolal neuveriteľným skóre 27:0.

19.07.2023 07:51
Bayern Mníchov Foto:
Bayern Mníchov nemal s prvým súperom v príprave zľutovanie.
debata

Bayern je na sústredení v nemeckom meste Tegernsee a za prvého súpera v predsezónnom období si vybral tím Rottach-Egern, ktorý je až v deviatej lige.

Nie je to po prvýkrát, čo si Bavori zvolili tohto súpera na spríjemnenie vstupu do sezóny a Bayern proti nemu nikdy nebol zhovievavý. V roku 2018 vyhral 20:0, potom 23:0 (2019) a teraz až 27:0. Celkovo v týchto troch zápasoch strelil až 70 gólov.

Josip Čorluka Čítajte viac Slovan už vie, s kým sa stretne v prípade postupu. Možného súpera určil až rozstrel

Zápas bol pre miestnu komunitu oslavou. Na tribúnach sa tiesnilo 2500 divákov, ktorí videli výkon najlepšieho tímu v Nemecku. Do prestávky bolo 18:0 a hlásateľ stretnutia musel vtipkovať, že Rottach-Egern necháva súpera vyhrať.

Do druhého polčasu Bayern kompletne zmenil zostavu, aj preto strelil po zmene strán „iba“ deväť gólov. Najviac zásahov zaznamenali Jamal Musiala, Mathys Tel a Marcel Sabitzer, ktorí strelili po päť gólov. Hetrikom sa predviedol Serge Gnabry.

futbal, bránka, ilustračná Čítajte viac Futbalistu, ktorý cez víkend brutálne napadol rozhodcu, našli mŕtveho

Z prvého gólu v novom klube sa potešila aj letná posila Konrad Laimer, ktorá prestúpila do Bayernu z konkurenčného RB Lipsko.

„Bolo to prvýkrát, čo som mal možnosť obliecť si dres tohto klubu. Krásny moment, zostane vo mne,“ citoval Laimera po stretnutí Kicker.

Hanebné prehry Slovana v pohárovej Európe Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Anorthosis Famagusta bol dlhé roky synonymom...
debata chyba
Viac na túto tému: #Bundesliga #Bayern Mníchov #Thomas Tuchel