Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Centimetre od nehody. Messi prešiel na červenú, zachytila ho kamera. Je však kritika namieste?

Lionel Messi v sobotu podpísal zmluvu s Interom Miami do roku 2025, do jeho oficiálneho predstavenia na štadióne vo Fort Lauderdale zostávajú hodiny.

16.07.2023 11:17
Lionel Messi Foto: ,
Podobizeň Lionela Messiho v Miami.
debata

Sociálne siete obletelo video, v ktorom Argentínčan opúšta priestory nového zamestnávateľa v sprievode polície. Messi v luxusnom SUV vchádza do križovatky na červenú a ostatné autá musia brzdiť.

Na adresu bývalého hráča Barcelony a Paríža St. Germain sa objavila kritika, no ako píše Marca, keďže ho sprevádzali policajné vozidlá so zapnutou sirénou, pravdepodobne mal povolenie na takúto jazdu. Ku kolízii našťastie neprišlo.

TyC Sports zverejnil video ešte pred týmto momentom. Messimu v ňom vbehol do cesty fanúšik a snažil sa ho odfotiť.

Najslávnejší rodák z Rosaria zrejme nebude čeliť žiadnym postihom (na Floride hrozí po prejdení na červenú previnilcom pokuta 125 dolárov).

Pred odchodom do zámoria sa v súvislosti s Messim spomínal jeho návrat do Barcelony, no s Kataláncami sa nedohodol. Okrem toho oňho mal záujem saudskoarabský Al-Hilal, ktorý mu ponúkal sezónny plat 300 miliónov eur.

Inter Miami Čítajte aj Začína sa ošiaľ, Messi zapózoval v novom drese. Známa je dĺžka jeho zmluvy i dátum očakávanej premiéry

Tridsaťšesťročný útočník sa po spečatení zmluvy vyjadril pre web Interu Miami, ktorého spolumajiteľom a prezidentom je bývalý slávny anglický futbalista David Beckham.

„Som nadšený, že môžem spraviť tento nový krok v mojej kariére s Interom Miami a v USA. Je to fantastická príležitosť a spoločne budeme budovať tento skvelý projekt,“ povedal Messi. Premiéru v novom drese by mal absolvovať budúci piatok.

Štatistiky Ronalda a Messiho v deň 36. narodenín Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Počet strelených gólov. Lionel Messi: 807,...
debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Inter Miami