Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Arsenal sa údajne dohodol na prestupe Ricea z West Hamu za 105 miliónov

Anglický futbalista Declan Rice má podstúpiť lekársku prehliadku v londýnskom Arsenale. "Kanonieri" sa údajne dohodli na prestupe 24-ročného kapitána West Hamu za 105 miliónov libier.

05.07.2023 14:10
29. West Ham United Foto: ,
Declan Rice.
debata

Rice bol hlavnou prioritou Mikela Artetu v letnom prestupovom období. Minulý týždeň poslal Arsenal West Hamu už tretiu ponuku za defenzívneho stredopoliara a všetko nasvedčuje tomu, že sa ju „Kladivári“ rozhodli prijať.

Podľa informácií agentúry PA Media má hráč dovolené s Arsenalom diskutovať podmienky prestupu a podstúpiť lekársku prehliadku. V prípade skompletizovania prestupu sa Rice stane najdrahším britským hráčom v histórii Premier League.

Angličan sa z akadémie West Hamu postupne prepracoval medzi najlepších hráčov klubu a odtiaľ aj do národného tímu. Za východolondýnsky klub odohral 245 zápasov, strelil 15 gólov a pridal 13 asistencií.

V uplynulej sezóne s West Hamom triumfoval v Európskej konferenčnej lige a stal sa iba tretím kapitánom histórie klubu, ktorý zdvihol nad hlavu významnú trofej. V národnom drese nastúpil na 41 duelov a trikrát skóroval.

Arsenal už minulý týždeň skompletizoval príchod Nemca Kaia Havertza z Chelsea za 60 miliónov libier. S 24-ročným útočníkom podpísal dlhodobý kontrakt.

John Berylson Čítajte viac Majiteľ tradičného anglického klubu nečakane zomrel pri nehode. Nikto zatiaľ nepovedal, čo sa stalo
debata chyba
Viac na túto tému: #West Ham United #Declan Rice #Arsenal FC