Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Potláčal slzy, triasol sa mu hlas. Čo rozplakalo legendárneho Zidana?

Legendárny francúzsky futbalista a bývalý tréner Realu Madrid Zinedine Zidane sa neubránil slzám, keď oznamoval podporu nadácií, ktorá sa snaží zlepšiť posledné dni života deťom v záverečnom štádiu rakoviny.

20.06.2023 18:55
Zinedine Zidane Foto: ,
Zinedine Zidane sa podujal robiť ambasádora vo veľmi prospešnom ale smutnom projekte.
debata

Majster sveta, európsky šampión ako hráč a trojnásobný víťaz Ligy majstrov ako tréner sa stal ambasádorom projektu s názvom La Point Rose.

Jeho cieľom je skrášliť a zlepšiť posledné dni v živote vážne chorých detí. V rámci iniciatívy projektu vznikajú špeciálne domovy, kde sa môžu deti a ich rodičia najlepším možným spôsobom definitívne rozlúčiť.

Slovan - DAC Čítajte viac Žreb v Lige majstrov prial Slovanu. Poľskému šampiónovi sa o chlp vyhol

Zároveň sa v nich rodičom poskytuje všetka potrebná pomoc, aby psychicky spracovali tragickú smrť svojho potomka. Pozrite sa, ako tento projekt dostal inak psychicky veľmi odolného Zidana:

"Som hrdý na to, že môžem byť ambasádorom tohto projektu. Som v kontakte s ďalšími podobnými organizáciami a urobím všetko pre to, aby som podporil tento projekt a pomohol všetkým rodinám,“ povedal Zidane vo videu, na ktorom sa mu nedarilo potláčať slzy.

Legenda francúzskeho futbalu je momentálne bez práce. Podľa nedávnych informácií španielskych médií sa očakáva, že bude v blízkej budúcnosti členom predstavenstva v Reale Mdrid.

Jedenástka sezóny futbalových toplíg + lavička Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Marc-André ter Stegen (Nem./FC Barcelona).
debata chyba
Viac na túto tému: #Zinedine Zidane