Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zdesenie v Nemecku: Pred finále Bundesligy zomrel na infarkt populárny komentátor

Veľký smútok zavládol v nemeckej súkromnej stanici Sky. Vo veku 55-rokov zomrel jej dlhoročný zamestnanec a populárny komentátor Michael Morhardt.

27.05.2023 07:30
morinho22 1671287067 Foto:
Michael Morhardt.
debata (21)

Morhardt mal pritom v sobotu sedieť na štadióne Signal Iduna Park a komentovať zápas posledného kola Bundesligy, v ktorom môže Borussia Dortmund získať po dlhých jedenástich rokoch majstrovský titul.

O úmrtí Morhardta informoval v piatok večer jeho kolega spoza mikrofónu Jörg Dahlmann. „Opustil nás človek, ktorý bol možno mojím najlepším priateľom. Fantastický človek a skvelý chlap. Michael, vždy na teba budeme myslieť,“ napísal na Instagrame Morhardt.

774584912 Čítajte viac Lobotka: V Španielsku bolo pokojnejšie. V Neapole idem do obchodu, keď je to vopred zorganizované

Podľa Bildu zomrel komentátor počas dovolenky na Malorke na infarkt. Dlhé roky pracoval v televízii Sky a v sobotu mal byť po boku Wolffa-Christopha Fussa spolukomentátorom duelu Dortmundu proti Mainzu vo finále bundesligovej sezóny.

Smútok z nečakane smutnej správy neskrýval ani Fuss. „Je to pre mňa nepochopiteľné, som zdrvený. Už takmer 20 rokov je po mojom boku na štadiónoch po celom svete. Ako asistent, redaktor, ale predovšetkým kamarát,“ uviedol Fuss s dodatkom, že tí najlepší ľudia odídu príliš skoro.

Najkrajšie fotografie v histórii futbalu Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Na nasledujúcich stránkach uvidíte skvosty z...
21 debata chyba
Viac na túto tému: #Bundesliga #Borussia Dortmund #Sky