Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Katarským a saudským petrodolárom dal košom. Chorvátsky kapitán rozhodol o budúcnosti

Kapitán chorvátskej futbalovej reprezentácie a dlhoročná opora Realu Madrid Luka Modrič by nemal vymýšľať a aj v budúcej sezóne obliekať dres semifinalistu Ligy majstrov.

10.05.2023 13:50
Spain Soccer La Liga Foto: ,
Luka Modrič sa v budúcej sezóne stane druhým najstarším hráčom, ktorý si obliekol dres Realu Madrid. Najstarším je Ferenc Puskás, ktorý hral za "biely balet" ako 39-ročný.
debata

V predchádzajúcich týždňoch vyjadrovali predstavitelia Realu Madrid obavy z toho, že klub po dlhých rokoch opustí opora základnej zostavy.

Víťaz Zlatej lopty sa podľa Marcy rozhodol predĺžiť zmluvu s „bielym baletom“ o jeden rok a odmietol lukratívne ponuky z krajín Perzského zálivu: Kataru a Saudskej Arábie.

Legendárny Chorvát získal počas pôsobenia v Reale 23 veľkých trofejí vrátane piatich titulov v Lige majstrov, troch triumfov v španielskej La lige a dvoch v pohári.

Sergio Busquets Čítajte viac Končí posledný mohykán slávnej éry. Barcelona prichádza o svojho kapitána

Práve po záujme zo strany katarských a saudských klubov vyjadrili predstavitelia Realu Madrid obavy, že Modrič prehodnotí svoju budúcnosť v metropole Španielska.

Blízky zdroj Modriča však Marce povedal, že všetky detaily boli dohodnuté a zostáva dokončiť už len podpisy pri novom ročnom kontrakte.

Kevin De Bruyne, Erling Haaland Čítajte viac Real ustrážil Haalanda, De Bruyneho nie. Manchester City pôjde do odvety v sľubnej pozícii

Oficiálne oznámenie možno očakávať v najbližších dňoch. Dá sa predpokladať, že jeho zmluvné podmienky budú veľmi podobné tým, ktoré podpísal pred rokom.

Informácie o pokračovaní spolupráce Real – Modrič prichádza týždeň po tom, čo jeho spoluhráč Toni Kroos podpísal podobnú zmluvu pred týždňoch.

Najdrahší futbalisti + najcennejší Slováci a Čech Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Za najdrahších futbalistov sveta aj naďalej...
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Luka Modrič