Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je už len na smiech? Virálne video ukazuje neschopného Ronalda. O mesiac môže byť koniec

Rozprávková zmluva v Al-Nassri má priniesť Cristianovi Ronaldovi ročne 175 miliónov eur. No je otázne, či vydrží portugalská hviezda v Saudskej Arábii aspoň ten rok. A to napriek tomu, že má kontrakt až do roku 2025.

04.05.2023 08:40
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristianovi Ronaldovi nevychádza arabské dobrodružstvo podľa predstáv.
debata

V portugalských médiách sa čoraz častejšie spomína, že by Ronaldo už po tejto sezóne mohol odísť do športového dôchodku.

Podľa nich si má byť päťnásobný víťaz Zlatej lopty vedomý toho, že jeho forma klesla a že imidž jedného z najlepších futbalistov všetkých čias môže utrpieť ťažkú ranu. A keďže sezóna v Saudi Pro League sa končí už 31. mája, koniec je už možno veľmi blízko.

Olej do ohňa prilial aj španielsky El Nacional, ktorý informoval o videu, ktoré sa šíri po sociálnych sieťach. V ňom je Ronaldo vyobrazený ako neschopný hráč, ktorý je len tieňom donedávna ospevovanej superstar. Pozrite si spomínané video:

Spomína sa tiež skutočnosť, že sa Ronaldo a jeho rodina nedokázali adaptovať na život v Saudskej Arábii a problémy im robia jazykové a kultúrne bariéry.

Je zrejme, že dni Ronalda sa nezadržateľne chýlia ku koncu a výkony v Al-Nassri nenaznačujú, že sa jeho futbalová cesta skončí happy-endom.

Slovan, fanúšikovia Čítajte viac Od frustrácie podpálili transparent. Nahnevaní fanúšikovia Slovana sa vybúrili na hasičoch, tých museli hospitalizovať

Od príchodu Portugalčana už Al-Nassr prehral zápas o Arabský Superpohár, vypadol z ligového pohára a tabuľke Saudi Pro League je druhý s trojbodovou stratou na vedúci Al-Ittihad. Ten má navyše zápas k dobru.

V posledných dňoch sa pritom objavili informácie o Ronaldovom odchode do Realu Madrid, kde by mohol prevziať úlohu ambasádora klubu. Podľa El Nacional mu podobnú ponuku chystajú aj arabskí šejkovia. Tí chcú, aby globálna hviezda propagovala futbalové ciele Saudskej Arábie na medzinárodnej scé­ne.

Ivana Knollová je nová "futbalová" superstar Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Ivana Knollová sa už neukazuje iba na...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid #Zlatá lopta #Saudi Pro League #FC Al-Nassr