Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Má 41, ale ponuky stále chodia. Ak Ibrahimovič skončí v Miláne, góly môže dávať za talianskeho sukničkára

Skvelý švédsky kanonier Zlatan Ibrahimovič má už 41 rokov, no v kariére mieni pokračovať aj v ďalšej sezóne. Ako s touto informáciou naloží AC Miláno, zatiaľ nie je známe. Švéd však môže byť pokojný. V prípade potreby ho vo svojom klube SS Monza privíta jeho starý známy. Silvio Berlusconi.

29.04.2023 14:00
Zlatan Ibrahimovič Foto: ,
Zlatan Ibrahimovič.
debata

Pre Ibrahimoviča je toto ťažké obdobie. Minulú sezónu Miláno vyhralo scudetto po 11-ročnej prestávke, no nebola to jeho zásluha. Na ihrisku strávil len 1006 minút. Za ten čas stihol streliť osem gólov a zapísať si tri asistencie. Viackrát sa totiž zranil. Žiaľ, v tejto sezóne sa situácia opakuje.

Zotavil sa až vo februári, no po odohraní štyroch zápasov (dokopy 144 minút) sa jeho zranenie obnovilo. V lete mu vyprší zmluva a stále nie je jasné, či bude obnovená. Peniaze nie sú problém, pretože Švéd zarába symbolicky. Ak však dúfa, že bude pravidelne hrať aj v sezóne 2023/24, potom môže mať problém.

Pokiaľ neprestúpi do SS Monza. V klube Silvia Berlusconiho by si zrejme zahral viac a nemusel by sa ani sťahovať z Milána.

„Zlatan Ibrahimovič by rád pokračoval v kariére aj v budúcej sezóne. AC Miláno sa ešte nerozhodlo predĺžiť mu zmluvu. A ak zmluvu nepredĺži, Monza sa ho pokúsi podpísať,“ hlási Nicolo Schira, známy taliansky novinár.

Monze vládne dvojica, ktorá v 90. rokoch vybudovala milánsku dynastiu. Silvio Berlusconi a Adriano Galliani. Pred pár rokmi kúpili treťoligový klub, ktorý je v tejto sezóne nováčikom v Serii A. A Monze sa veru darí. Po 32 kolách jej patrí deviate miesto a v budúcej sezóne má v úmysle postúpiť do európskych pohárov.

Berluconi je finančný magnát, niekoľkonásobný premiér Talianska. Má povesť vyhláseného sukničkára, ktorý si „za lásku“ mladej ženy neváha zaplatiť. V minulosti ho sprevádzalo niekoľko škandálov.

Ibrahimovič na pláži je absolútny hit Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Zlatan Ibrahimovič na pláži v Miami.
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Zlatan Ibrahimovič #silvio berlusconi