Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo šokoval fanúšikov: Ukázal nalakované nechty. Dôvod vás prekvapí

Fanúšikovia portugalskej futbalovej hviezdy Cristiana Ronalda si v príspevku na sociálnej sieti všimli, že hráč Al-Nassru si nalakoval nechty na nohách čiernou farbou. Je za tým veľmi dobrý dôvod.

18.04.2023 14:18
28. Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata

Päťnásobný víťaz Zlatej lopty zdieľal fotografiu, na ktorej je v saune po jednom z tréningov svojho klubu, saudskoarabského Al-Nassru.

Fanúšikovia však neoceňovali jeho pozoruhodnú postavu, ale všimli si niečo nezvyčajné. Pozornosť upriamili na jeho nechty na nohách, ktoré mal nalakované čiernou farbou.

„Ušlo mi niečo? Nalakoval si Ronaldo nechty na nohách,“ napísal jeden z priaznivcov k príspevku. Pozrite si fotografiu, ktorá prekvapila fanúšikov:

Cristiano Ronaldo na fotografii, ktorú... Foto: Instagram
Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo na fotografii, ktorú zverejnil na Instagrame.

Vysvetlenie priniesol okrem iných aj Bild s tým, že športovci si lakujú nechty, alebo si ich pokrývajú ochrannou vrstvou preto, aby si nechty ochránili pred plesňami a baktériami.

„Celé hodiny sú ich nohy uviaznuté v prepotených teniskách či kopačkách. Robil to dokonca aj Mike Tyson,“ napísal Bild.

Inter Bratislava Čítajte viac Tragické príbehy žlto-čiernych: Choroby i dobrovoľné odchody. Interistickí chlapci sa pobrali na druhý svet priskoro

Ronaldo nie je jediným vrcholovým športovcom, ktorý si lakuje nechty na nohách. V priebehu jedného zo zápasov bolo takéto funkčné skrášlenie nechtov vidieť aj na bývalom šampiónovi UFC Andreiovi Arlovskom.

Okrem plesní a baktérii to má bojovníkom pomáhať aj praskanie alebo štiepeniu nechtov na nohách, keďže vrstva laku natretú oblasť spevňuje.

Lakovanie nechtov na nohách je tak v prípade Ronalda len ďalším znakom jeho elitnej mentality a robí všetko pre to, aby bol na futbalových trávnikoch úspešný.

Krásne partnerky hráčov Chelsea a Realu Madrid Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Kto má najdlhší vzťah, ako sa spoznali a čo...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #portugalská futbalová reprezentácia #Al-Nassr