Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V klube Slováka to vrie. Hnev pre ceny vstupeniek: Najdrahší cirkus na svete

Slovenský reprezentant László Bénes sa dvoma gólmi podieľal na víťazstve Hamburgeru SV nad Hannoverom 6:1 v druhej nemeckej lige. Fanúšikov domácich síce jasný triumf potešil, no na vedenie klubu hromžili.

10.04.2023 08:30
László Bénes Foto:
V zápase, v ktorom prejavili fanúšikovia svoju nevôľu, sa dvoma gólmi presadil slovenský reprezentant László Bénes.
debata

Na tribúnach dali viacerými transparentmi jasne najavo, čo si myslia o cenách lístkov na domáce stretnutia Hamburgeru SV.

Podľa Bildu bolo vidieť nápisy ako: „Futbal musí byť dostupný“, „Znížte ceny vstupeniek“, alebo „Vitajte v najdrahšom cirkuse na svete“.

Slovan - DAC Čítajte viac Nie som naivný chlapec, Dunajská mala chvíľu titul, vyhlásil Weiss. Pri otázke na Gruzíncov sa skoro rozplakal

Ultras fanúšikovia takto vyjadrili nesúhlas s cenovou politikou klubu. K protestu sa pridali aj hosťujúci priaznivci, ktorí vyvesili transparent s nápisom „Za tieto ceny vstupeniek môžete očakávať búrku nevôle“.

Protesty odštartovalo najmä zverejnenie cien lístkov na mestské derby proti FC St. Pauli, ktoré sa bude hrať 21. apríla. Najdrahší lístok bude stáť 104 eur. Táto cena je vyššia, ako zaplatia priaznivci za najdrahšie lístky na zápasy elitných tímov v Premier League či iných európskych top súťaží.

„Vyvoláva to dojem, že lojalita fanúšikov HSV, ktorú nový finančný riaditeľ tak vysoko chváli, je nemilosrdne zneužívaná,“ uvádza sa vo vyhlásení skupiny Nordtribune.

Britain Soccer Premier League Čítajte viac Arsenal prehajdákal dvojgólový náskok a remizoval v Liverpoole

Priaznivci kritizovali finančného riaditeľa klubu Erica Huwera. Cenová hladina lístkov je podľa nich na úrovni, akú majú špičkové kluby v európskom futbale a nie mužstvá z druhej ligy.

Duel proti Hannoveru bol mimochodom vypredaný a na Volksparkstadion prišlo 57-tisíc divákov. Hamburger SV bojuje o priamy postup do najvyššej súťaže. Sedem kôl pred koncom mu patrí postupové druhé miesto so stratou piatich bodov na vedúci Darmstadt.

Platy rozhodcov v top ligách Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Strážia najväčšie hviezdy i pravidlá...
debata chyba
Viac na túto tému: #Hamburger SV #László Bénes #2. Bundesliga