Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hviezdny Angličan ho neudržal v nohaviciach. Manželka hrozí rozvodom

Anglický futbalový reprezentant Kyle Walker má na rováši škandál. Obranca Manchestru City mal podľa The Sun ukázať svoj penis štyrom ženám v Manchestri.

10.03.2023 11:30
Kyle Walker Foto: ,
Obranca anglickej reprezentácie a Manchestru City Kyle Walker.
debata

Zo správania opitého Walkera je znechutená aj jeho manželka Annie Kilnerová, ktorá údajne hrozí rozvodom, ktorý má futbalistu stáť veľmi veľa peňazí. 32-ročného hráča už údajne za odhaľovanie na verejnosti vyšetruje polícia.

Jeho nevhodné správanie odhalili aj kamery umiestnené v priestoroch baru. Na zázname je anglický reprezentant očividne opitý. Pozrite si jeho správanie:

Walker mal na konci škandalózneho večera zabudnúť zaplatiť účet, ktorý sa mal pohybovať na úrovni 280 eur. Incident sa odohral v nedeľu večer po víťazstve Manchestru City 2:0 nad Newcastlom United v zápase Premier League.

Finančné následky nevhodného správania môžu byť pre Walkera omnoho vyššie, ako spomínaných 280 eur. Jeho manželka už má toho po viacerých škandáloch dosť a podľa zdroja The Sun sa chce rozviesť. Walker sa už v minulosti nevyhol podozreniam z podvádzania.

V apríli 2020 si mal spolu s kamarátom pozvať do domu dve prostitútky napriek prísnym bezpečnostným opatreniam v súvislosti s koronavírusom. Podľa rodinného priateľa sa mala vtedy Kilnerová zaprisahať, že jeho ďalšie pošmyknutie mu nebude tolerovať a pri rozvode si zoberie polovicu majetku.

Michaela Gargano, sestra Mareka Hamšíka Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Marek Hamšík odohral s Walterom Garganom v...
debata chyba
Viac na túto tému: #manchester city #anglická futbalová reprezentácia #Kyle Walker