Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po páde zo schodov bol v bezvedomí. Legendárny tréner skončil na jiske

Bývalý futbalový tréner Alberto Zaccheroni spadol v piatok popoludní zo schodov vo svojom dome a utrpel zranenie hlavy.

11.02.2023 11:49
Alberto Zaccheroni Foto:
Alberto Zaccheroni (druhý sprava) medzi zverencami Paolom Maldinim a Christianom Abbiatim po zisku titulu s AC Miláno v sezóne 1998/1999. Na snímke sú ešte vtedajší prezident klubu Silvio Berlusconi a viceprezident Adriano Galliani.
debata (2)

Šesťdesiatdeväťroč­ný Talian, ktorý priviedol AC Miláno k titulu v Serii A, je na jednotke intenzívnej starostlivosti v Cesene.

Ako informuje Gazzetta dello Sport, kormidelník, ktorý bol úspešný aj na lavičke Japonska, je už pri vedomí, no lekári sa snažia zistiť, či za jeho pádom nie sú iné zdravotné problémy.

Volkan Kahraman Čítajte aj Chladnokrvný čin na ulici. Neďaleko slovenských hraníc zavraždili exreprezentanta

Záchranku privolala jeho manželka Franca, ktorá bola počas nepríjemného momentu doma s priateľkou Zaccheroniho syna Lucu.

Po príjazde sanitky bol legendárny kouč, ktorý po ligovej trofeji s AC Miláno v sezóne 1998/1999 viedol aj Lazio Rím, Inter Miláno či Juventus, v bezvedomí.

Po klubových pôsobiskách zamieril do Japonska, s tamojšou reprezentáciou vyhral Východoázijský pohár i majstrovstvá Ázie. Trénerskú kariéru ukončil v novembri 2019 na lavičke Spojených arabských emirátov.

Najškaredšie dresy na futbalových trávnikoch Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Nemceko - reprezentačný dres z MS 1994...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #AC Miláno #Alberto Zaccheroni