Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chladnokrvný čin na ulici. Neďaleko slovenských hraníc zavraždili exreprezentanta

Nielen rakúsky futbal sa ponoril do smútku. Vo Viedni prišiel v stredu o život Volkan Kahraman, niekdajší reprezentant, ktorý pôsobil v tamojšej Austrii, ako aj v holandských tímoch Feyenoord Rotterdam či Execelsior. Stal sa obeťou brutálnej vraždy.

10.02.2023 09:37
Volkan Kahraman Foto:
Volkan Kahraman na snímke z roku 2003.
debata

Zahynul na ulici Etrichstrasse v časti Simmering po hádke s bývalým obchodným partnerom a priateľom Orhanom. Ten následne obrátil zbraň proti sebe. Kahraman, prvý rakúsky reprezentant s tureckými koreňmi, mal 43 rokov.

Rakúska polícia incident, ktorý sa začal v kaviarni neďaleko miesta chladnokrvného činu, vyšetruje. Motív vraždy je neznámy, v médiách sa spomínajú dve slová – peniaze a žiarlivosť.

„Na miesto sme boli privolaní okolo 11:40, ale pokusy o resuscitáciu boli neúspešné,“ informovala polícia.

Mníchov 1958 Čítajte aj Z tých fotografií aj dnes mrazí. Pred 65 rokmi vyhasli v lietadle životy slávnych futbalistov

Kahraman nastúpil za A-tím Rakúska v troch dueloch. Hráčsku kariéru ukončil v roku 2009, potom pracoval v manažmente a pôsobil aj v lokálnej politike.

"Niekdajší stredopoliar hral v Austrii od mládežníckych čias, potom sa presunul do Holandska či Turecka, a po návrate do Viedne v zime 2003 prispel k double Austrie.

Pozostalým, najmä jeho rodine a blízkym priateľom, vyjadrujeme úprimnú sústrasť. Odpočívaj v pokoji, Volkan," napísala Austria Viedeň na sociálnych sieťach.

Hráči slovenskej ligy, ktorí prestúpili k rivalovi Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky

Ladislav Molnár (zo Slovana do Košíc, 1996)...
debata chyba
Viac na túto tému: #Austria Viedeň #Volkan Kahraman