Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kiks hviezdneho brankára FC Liverpool. Súperovi ponúkol gól na podnose

Futbalisti FC Liverpool remizovali v 3. kole Anglického pohára proti Wolverhamptonu 2:2. O kontroverzný moment sa postaral brankár The Red Alisson Becker.

08.01.2023 08:30
Alisson Becker Foto:
Alisson Becker sa po hrubej chybe necítil najlepšie.
debata (1)

Brazílska reprezentačná jednotka sa postarala za bezgólového stavu o nevídanú chybu. Pri rozohrávke sa snažil nájsť spoluhráča Thiaga Alcantaru, ten mu loptu okamžite vrátil.

Ďalšou prihrávkou už Alisson našiel presne nohu súperovho hráča Goncala Guedesa, ktorý ponúknutú príležitosť využil a hostí poslal do vedenia 1:0. Pozrite si hrubicu v podaní Alissona:

Hrubá chyba brankára Alissona Beckera.

Zápas napokon skončil remízou 2:2 a o postupujúcom sa rozhodne v opakovanom súboji na pôde Wolverhamptonu. No brankárov počin pol diskutovanou témou ešte dlho po skončení zápasu.

„Duch Kariusa žije ďalej,“ napísal jeden z fanúšikov na sociálnej sieti pri spomienke na chybu bývalého brankára Liverpolu vo finále Ligy majstrov v roku 2018.

Martin Dúbravka Čítajte viac Prvýkrát v sezóne za Newcastle: Debut Dúbravku skončil neslávne

„Myslel som si, že Alisson to urobil úmyselne na protest proti tomu, aby bol prinútený hrať domáci pohárový zápas,“ vtipkoval ďalší fanúšik, pričom Alissona v pohárových zápasoch zvyčajne nahrádza dvojka Liverpoolu Caoimhin Kelleher.

No našli sa aj takí, ktorý Brazílčanovi vyjadrili podporu. „Akokoľvek zlé to bolo, Alisson bol pre nás v tejto sezóne neskutočný, takže to nechajme tak. Tieto veci sa z času na čas stávajú.“

Krásna švajčiarska futbalistka Alisha Lehmannová Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Alisha Lehmannová je Švajčiarka, má 23 rokov a...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #FA Cup #Alisson Becker #brankárska chyba