Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Toto má byť nežnejšie pohlavie? Medzi ženami to poriadne iskrilo

Ženský futbal síce získava na popularite, ale to, čo sa udialo v sobotu v Anglicku mu rozhodne neprospeje. V stretnutí West Hamu proti Aston Ville prišlo k tvrdým úderom do tváre.

16.10.2022 12:50
Cissoková a Maylingová. Foto:
Hawa Cissoková pri útoku na Sarah Maylingovú.
debata (7)

Nechutná situácia sa odohrala v 91. minúte stretnutia najvyššej súťaže Women's Soccer League (WSL). Konflikt vyvolal jeden zdanlivo nevinný súboj o loptu v strede ihriska v čase, keď domáce hráčky West Hamu vyhrávali 2:1.

Po vcelku bežnej konfrontácii sa neovládla hosťujúca Hawa Cissoková a uštedrila dva údery do tváre domácej Sarah Maylingovej. Pästnú vložku si môžete pozrieť v nasledujúcom vi­deu:

Rozhodkyňa ukázala Cissokovej okamžite červenú kartu. Pri jej odchode z ihriska sa do seba pustili aj lavičky oboch tímov, čoho výsledkom bolo vylúčenie hosťujúceho trénera Paula Koncheskyho za agresívne správanie.

Futbalistky West Hamu už do konca zápasu udržali výsledok 2:1 no viac ako ten rezonoval nevídaný skrat hosťujúcej hráčky.

Trénerka Aston Villy Carla Wardová čin svojej futbalistky jednoznačne odsúdila. „Nikdy som nič také v zápase nevidela. Úder do tváre od Cissokovej je neprijateľný.“

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #ženský futbal #Women Soccer League