Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Toto má byť nežnejšie pohlavie? Medzi ženami to poriadne iskrilo

Ženský futbal síce získava na popularite, ale to, čo sa udialo v sobotu v Anglicku mu rozhodne neprospeje. V stretnutí West Hamu proti Aston Ville prišlo k tvrdým úderom do tváre.

16.10.2022 12:50
Cissoková a Maylingová. Foto:
Hawa Cissoková pri útoku na Sarah Maylingovú.
debata (7)

Nechutná situácia sa odohrala v 91. minúte stretnutia najvyššej súťaže Women's Soccer League (WSL). Konflikt vyvolal jeden zdanlivo nevinný súboj o loptu v strede ihriska v čase, keď domáce hráčky West Hamu vyhrávali 2:1.

Po vcelku bežnej konfrontácii sa neovládla hosťujúca Hawa Cissoková a uštedrila dva údery do tváre domácej Sarah Maylingovej. Pästnú vložku si môžete pozrieť v nasledujúcom vi­deu:

Rozhodkyňa ukázala Cissokovej okamžite červenú kartu. Pri jej odchode z ihriska sa do seba pustili aj lavičky oboch tímov, čoho výsledkom bolo vylúčenie hosťujúceho trénera Paula Koncheskyho za agresívne správanie.

Futbalistky West Hamu už do konca zápasu udržali výsledok 2:1 no viac ako ten rezonoval nevídaný skrat hosťujúcej hráčky.

Trénerka Aston Villy Carla Wardová čin svojej futbalistky jednoznačne odsúdila. „Nikdy som nič také v zápase nevidela. Úder do tváre od Cissokovej je neprijateľný.“

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #ženský futbal #Women Soccer League