Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalší exces. Limberského obvinili z vydierania, hrozí mu osem rokov

Bývalý český futbalový reprezentant David Limberský má na krku ďalší problém.

07.10.2022 22:45
David Limberský Foto:
David Limberský.
debata (1)

Podľa denníka Právo ho vo štvrtok s ďalšou trojicou mužov zadržala polícia a bol obvinený z vydierania.

Aktuálne hráča Domažlíc v tretej lige síce prepustili a vyšetrujú ho na slobode, no mal by mu vraj hroziť až osemročné väzenie.

Portál Novinky.cz informuje, že spomínaná štvorica mužov vo veku 37, 39, 46 a 48 rokov podozrivá z toho, že pod hrozbou strelnej zbrane vymáhala od muža z Karlovarska štyri milióny korún, ktoré mu mal Limberský v minulosti poskytnúť na nákup výpočtovej techniky na ťažbu kryptomien.

Podľa Práva sa incident odohral pred dvoma týždňami v Karlových Varoch. Limberský pozval poškodeného do jednej z kaviarní na osobnú schôdzku.

Zdroj tvrdí, že v salóniku ho čakala štvorica obvinených. Limberský mal od muža žiadať vrátanie peňazí s tým, že nie je spokojný s výsledkami ťažby, z ktorej mal profitovať.

Taliansko SR šport futbal LM C 3. kolo Inter Barcelona Čítajte aj Kapitán Škriniar priviedol Inter k cennému skalpu. Bayern zničil Plzeň

Limberský vraj na poškodeného kričal, že ho okradol a chce späť svoje peniaze.

Následné ďalší zo štvorice obvinených mužov údajne požiadal prítomných hostí, aby salónik opustili a potom si mal sadnúť k poškodenému, vytiahnuť pištoľ, s ktorou ho najprv udrel do zátylku.

Potom mu ju priložil k hlave s otázkou, dokedy peniaze vráti. Po jeho prísľube, že to urobí do konca novembra, ho nechali odísť.

Denníku sa s bývalou hviezdou Plzne nepodarilo skontaktovať. Jeho obhajca odkázal, že je viazaný mlčanlivosťou a nemôže nič komentovať.

David Limberský (na archívnej snímke) bol... Foto: SITA/AP, Paul White
David Limberský David Limberský (na archívnej snímke) bol jediným strelcom Plzne.

Limberský je známy viacerými excesmi. V médiách najviac zarezonovala jeho havária v septembri 2015. Nezvládol riadenie svojho bentley v pražskom Smíchove a narazil do plotu. Snažil sa utiecť, no polícia ho dobehla. Na mieste nadýchal údajne 1,5 promile a od Plzne dostal pokutu milión korún. Odobrali mu vodičský preukaz.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Viktoria Plzeň #David Limberský