Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Inter núka Škriniarovi zmluvu, aby odradil supov. Jeden okolo neho krúži

Všetko nasvedčovalo tomu, že špekuláciám ohľadne Milana Škriniara je koniec. Že s Interom Milánom predĺži kontrakt a v klube zostane aj počas najbližších sezón.

13.11.2021 11:00
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar po zápase Interu s AC Miláno.
debata (4)

Lenže futbalový Tottenham nedávno angažoval za trénera Taliana Antonia Conteho – Škriniarovho bývalého trénera – a tak sa kolotoč úvah a „zaručených“ správ rozbieha opäť.

Podľa správ, ktoré kolujú po rôznych talianskych weboch, záujem Tottenhamu o slovenského obrancu naďalej pretrváva.

Portál Calcio Mercato tvrdí, že Inter sa snaží Škriniara presvedčiť na nový kontrakt. Ten aktuálny mu vyprší v lete 2023. Taliansky klub chce novou zmluvou údajne odradiť záujemcov z Premier League o rodáka zo Žiaru nad Hronom.

Futbaloví hrdinovia 90´: Takto vyzerajú dnes Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Gheorghe Hagi (56) - je bývalý rumunský...

Conte sa v Londýne pomaly udomácňuje a postupne presadzuje aj svoj obľúbený štýl hry na troch stredných obrancov. Podľa zákulisných informácií budú kohúti podpisovať bekov v januári a v lete nasledujúceho roku.

V dvoch dueloch Tottenhamu pod Conteho vedením hrali vzadu Cristiano Romero, Eric Dier a Ben Davies. Taliani tvrdia, že Conte sa s touto trojicou neuspokojí a bude ju chcieť vylepšíť – 26-ročným ideálne Škriniarom.

SR Slovinsko Futbal MS2021 Kvalifikácia H Skupina TTX Čítajte viac Hamšík je zranený a na Maltu neodletel. Chýbať budú i Pekarík s Valjentom

Standings provided by SofaScore LiveScore
4 debata chyba
Viac na túto tému: #Tottenham Hotspur #Inter Miláno #Antonio Conte #Milan Škriniar