Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovenskí mladíci Tupta a Štefanec žiaria za Veronu v Primavere

Mládežnícki futbaloví reprezentanti SR Ľubomír Tupta a Šimon Štefanec môžu hovoriť o úspešnom doterajšom priebehu sezóny.

28.10.2016 17:10
Ľubomír Tupta Foto:
Ľubomír Tupta.
debata

V talianskej juniorskej súťaži Primavera figuruje ich Hellas Verona na prvej priečke tabuľkového poradia, mladí Slováci strelili 12 z 23 gólov svojho mužstva – zhodne majú po šesť presných zásahov.

„Máme výborné mužstvo, dávame góly, darí sa nám,“ povedal pre web zastupiteľskej spoločnosti CSM-Agency 18-ročný útočník Tupta, ktorý verí, že dostane príležitosť aj v A-mužstve: „Párkrát som s ním trénoval. Verím, že príde môj čas aj v tíme dospelých.“ V súvislosti s Tuptom sa tiež už dlhší čas hovorí o neutíchajúcom interese Interu Miláno.

Rovnako 18-ročný stredopoliar Štefanec strelil polovicu gólov z pokutových kopov. „Tréner mi verí, ja mám potrebné sebavedomie. V Taliansku som premenil všetky jedenástky. Verím, že to tak aj zostane,“ vyhlásil žilinský rodák, ktorý hráva na poste podhrotového hráča. „Verona sa doteraz nikdy nedostala v Primavere do play-off. Verím, že v tejto sezóne sa nám to podarí,“ uzavrel Šimon Štefanec.

debata chyba
Viac na túto tému: #hellas verona #Ľubomír Tupta