Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hotovo! Škrtel na tri roky do Fenerbahce

Slovenský futbalový reprezentant Martin Škrtel definitívne mení FC Liverpool za Fenerbahce Istanbul.

12.07.2016 21:20 , aktualizované: 22:10
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel ešte v drese Liverpoolu.
debata

S tureckým vicemajstrom podpíše po zdravotnej prehliadke zmluvu na tri roky, informovala TV Markíza v utorňajšom večernom športovom spravodajstve. Tridsaťjedenročný obranca aj kluby sa už dohodli na podmienkach prestupu.

„Bude historicky jedným z najlepšie platených hráčov Fenerbahce. Myslím si, že ľudia ho tam budú milovať, o čom svedčí aj veľké množstvo odkazov, ktoré už dostal od tureckých fanúšikov,“ uviedol pre Markízu agent Karol Csontó zo spoločnosti Stars&Friends. Škrtel pôsobil v Liverpoole od januára 2008, keď na Anfield prestúpil z ruského Zenitu Petrohrad. Za LFC si pripísal 320 štartov vo všetkých súťažiach.

Na webe sa už objavilo množstvo fotografií Škrtela aj so šálom Fenerbahce. Podľa novinára Yusufa Mertola stopér povedal: „Ešte posledný krôčik a dúfam, že zajtra spečatíme konečnú dohodu.“ Škrtel dal aj na odporúčania krajana Miroslava Stocha, podľa FbRuhuorg po príchode skonštatoval: „Referoval mi len v pozitívnom duchu. Povedal mi, že fanúšikovia Fenerbahce sú úžasní. Budem sa snažiť so všetkých mojich síl, aby som im prinášal radosť. Neviem sa dočkať mojich vystúpení v novom drese. Uvidíte v ňom futbalistu, ktorý na trávniku neprestáva bojovať. Fenerbahce je veľkolubom, z tohto dôvodu som si ho vybral. Som veľmi šťastný, že som tu.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #FC Liverpool #Fenerbahce Istanbul