Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Koľko chce West Ham za Payeta? Hviezda ME vraj stojí 60 miliónov eur

Majitelia anglického futbalového klubu West Ham United budú v prípade záujmu o služby ofenzívneho francúzskeho záložníka Dimitriho Payeta žiadať od potenciálnych kupcov 60 miliónov eur.

21.06.2016 19:04
Dimitrij Payet Foto: ,
Francúz Dimitri Payet.
debata

Rodák zo Saint-Pierre na ostrove Réunion prišiel do tímu chorvátskeho trénera Slavena Biliča pred uplynulým ročníkom Premier League z francúzskeho Olympique Marseille za 10 miliónov eur. Dvadsaťdeväťročný Francúz v ňom zaznamenal 12 gólov, 15 asistencií a nastúpil do 38 stretnutí.

Bývalý šéf Tottenhamu Hotspur Harry Redknapp považuje Payeta za najväčšieho miláčika tribún „kladivárov“ od čias Paola Di Cania a pochybuje, že by sa ho majitelia zbavili v najbližšom prestupovom období.

„Nemyslím si, že by mal odísť. West Ham sa sťahuje na nový štadión s kapacitou 60-tisíc miest a predali 50-tisíc permanentiek. David Sullivan ani David Gold nemajú v pláne rozpredávať klub. Majú dostatok peňazí, preto nevidím dôvod, aby predávali svoju najväčšiu hviezdu. Som si istý, že Slaven Bilič a predstavenstvo si ho udržia. West Ham je klub na vzostupe, majú za sebou výbornú sezónu a všetko nasvedčuje tomu, že sa v tej ďalšej ešte zlepšia. Určite aj Payet chce zostať,“ povedal Redknapp pre Betsafe. Informáciu uverejnila webová stránka goal.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #Dimitri Payet