Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík do Realu? Jeho manažér to nekomentuje

Juraj Vengloš, hráčsky agent popredných slovenských futbalistov, sleduje takisto zápasy na európskom šampionáte.

17.06.2016 19:00
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík v drese Neapola.
debata (8)

V aktuálnom kádri slovenskej reprezentácie sú štyria hráči, ktorých zastupuje jeho agentúra. Vrátane Mareka Hamšíka.

„Samozrejme, v hľadisku je veľa manažérov, tých, čo sledujú výkony hráčov a môžem potvrdiť, že ma viacerí oslovili a pýtali sa ma na Mareka,“ vraví Vengloš. „Jeho výkony neunikli pozornosti ľudí, ktorí sa točia okolo futbalu. Marek má teraz niekoľko ponúk, ale konkretizovať ich nebudem.“

Aj on oceňuje doterajšie Hamšíkove výkony, ktoré zvyšujú jeho kredit. „Podľa mňa však hral výborne nielen proti Rusom, ale aj proti Walesu. Keby dal gól po fantastickej akcii, ktorú ukázal, zápas by dopadol možno inak. Je vidieť, že je vyzretý a hrá na tomto turnaji vo veľkej pohode. Mňa to neprekvapuje, len som rád, že sa potvrdzuje, že je naozaj veľmi dobrý futbalista. Záujem o neho nie je odrazom len jeho výkonov na šampionáte, ale prejavoval sa už v priebehu sezóny, v ktorej podával veľmi kvalitné a vyrovnané výkony,“ pokračoval Vengloš.

V zákulisí padajú mená klubov, ktoré sa vraj o Hamšíka zaujímajú. Medzi nimi i Real Madrid a Manchester United, ale Vengloš to nepotvrdil. Hamšík má s Neapolom zmluvu ešte na dva roky.

„Dá sa povedať len jedno. Po šampionáte budeme riešiť jeho budúcnosť. Budeme rokovať s predstaviteľmi SSC Neapol. Sú dve možnosti: buď Marek podpíše novú zmluvu alebo prestúpi do iného klubu,“ dodal manažér.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Marek Hamšík #SSC Neapol #sokoli