Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Modelka Irina Šajková sa rozišla s Cristianom Ronaldom. Dôvod? Svokra!

Modelka Irina Šajková sa rozišla s najlepším futbalistom sveta za posledné dva roky Cristianom Ronaldom. Ruska a Portugalčan tvorili pár päť rokov, vzťah mal definitívne stroskotať po tom, čo Irina odmietla účasť na oslave 60. narodenín Ronaldovej matky.

18.01.2015 09:02
Irina Shayk a jej partner - futbalista... Foto:
Ruská topmodelka Irina Shayk a jej partner - futbalista Cristiano Ronaldo na titulnej strane španielskej verzie Vogue.
debata (6)

Podľa denníka Correio da Manha Šajková necestovala na Madeiru a následne pár oslavoval samostatne začiatok nového roka. Medzi Šajkovou a matkou Cristiana Ronalda Mariou Dolores mali byť viaceré spory, futbalista sa priklonil na stranu staršej zo žien.

„Dolores si myslí, že Irina nie pre jej syna tou pravou a ani vhodnou matkou pre jeho potomka. Chce, aby po jeho boku bola žena, ktorá mu bude v budúcnosti oporou. To u Iriny nevidela,“ povedal zdroj pre portugalské médiá.

Ruská modelka urobila symbolickú bodku za vzťahom na sociálnych sieťach, keď si na Twitteri vyškrtla zo zoznamu sledovaných účet Ronalda. „Môžeme potvrdiť, že Irina Šajková ukončila vzťah s Cristianom Ronaldom,“ uviedol pre New York Post zástupca modelky, ktorý dementoval Ruskine problémy s portugalskou rodinou.

„Po celý čas mala veľmi blízky vzťah s jeho rodinou. Všetky tie negatívne správy o rodine sú nepravdivé a nemali vplyv pri rozhodovaní odlúčiť sa. Irina nebude komentovať rozchod,“ doplnil Šajkovej zástupca.

Ruská modelka sa podľa viacerých médií rozhodla pri jednej zo svojich posledných návštev Madridu zostať v hoteli, keďže v Ronaldovom luxusnom dome v štvrti La Finca bola jeho matka. Cristiano Ronaldo vychováva spoločne s Maríou Dolores štvorročného syna Cristiana juniora, ktorého totožnosť matky je prísne stražené tajomstvo.

Šajková chýbala aj na vyhlásení ankety Zlatá lopta FIFA v pondelok v Zürichu. Cristiano Ronaldo ju pri preberaní ocenenia ani nespomenul. „Je to nezabudnuteľný okamih môjho života. Musím sa poďakovať svojej rodine, všetkým ľuďom, ktorí ma podporujú, a tiež spoluhráčom z Realu Madrid a portugalskej reprezentácie,“ uviedol v Zürichu CR7.

Podľa manažéra Šajkovej sa modelka nezúčastnila na rozdiel od vlaňajška na vyhlásení pre pracovné povinnosti a záväzky. Informácie zverejnili Daily Mail a New York Post.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Irina Šajková