Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Falcao asi v Manchestri United nezostane

Radamel Falcao nie je spokojný so svojou súčasnou situáciou vo futbalovom Manchestri United a jeho agent Jorge Mendes je už pripravený nájsť mu nového zamestnávateľa.

14.01.2015 09:54
Radamel Falcao Foto: ,
Radamel Falcao.
debata

Kolumbijčan je na Old Trafforde na hosťovaní z AS Monaco a nič nenasvedčuje tomu, že by tréner Louis van Gaal hýril ochotou obetovať peniaze na trvalý prestup. Falcao v tejto sezóne nastúpil na 12 zápasov najvyššej anglickej súťaže, strelil tri góly, čo je na kanoniera jeho formátu málo. Od prvej do poslednej minúty pobudol na ihrisku len dvakrát.

Mendes jedného z plejády svojich prominentných klientov stále zaraďuje medzi absolútnu svetovú špičku. „Je to fantastický hráč. Nezávidím priaznivcom Manchestru United. Majú v tíme parádneho futbalistu, jedného z najlepších na svete, ktorý by v hocijakom inom klube hral celých deväťdesiat minút,“ zabrnkal agent na fanúšikovskú strunu.

„Nevieme, čo prinesie čas. Isté je iba to, že Radamel bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v špičkovom klube. Či už to bude v Manchestri United alebo niekde inde. O tom som stopercentne presvedčený,“ uviedol Mendes pre The Telegraph.

Informácie pochádzajú z webu goal.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Radamel Falcao