Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Legenda opustí Liverpool. Gerrard podľa médií zamieri do americkej MLS

Steven Gerrard na konci tejto sezóny opustí anglický futbalový klub FC Liverpool. V piatok to oznámil samotný hráč

02.01.2015 09:52 , aktualizované: 10:45
Steven Gerrard Foto:
Steven Gerrard
debata

„Toto je najťažšie rozhodnutie môjho života. Spolu s rodinou sme premýšľali veľmi dlho,“ citovala britská BBC dlhoročného kapitána „The Reds“, ktorý bude v kariére pokračovať mimo najvyššej anglickej súťaže.

„Nebudem hrať za konkurenčný klub. Nikdy by som nedokázal nastúpiť proti Liverpoolu. Moje rozhodnutie je založené na túžbe vyskúšať si niečo nové v kariére i živote. Keď zavesím kopačky na klinec, nechcem mať žiadne výčitky. Odteraz až do posledného kontaktu s loptou v tejto sezóne budem naplno oddaný Liverpoolu. Odovzdám všetko, aby sme vyhrávali zápasy,“ vyhlásil 34-ročný stredopoliar, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou v lete zamieri do zámorskej súťaže Major League Soccer, hovorí sa najmä o záujme Los Angeles Galaxy.

Tridsaťštyriročný stredopoliar s najväčšou pravdepodobnosťou v lete zamieri do zámorskej súťaže Major League Soccer, hovorí sa najmä o záujme Los Angeles Galaxy. Gerrard môže od 1. januára podpísať predbežnú zmluvu, keďže jeho súčasný kontrakt vyprší na konci aktuálnej sezóny. „The Reds“ mu v novembri 2014 ponúkli nový, k dohode však neprišlo.

„Smutný deň pre Liverpool a Anglicko. Keď všetko zvážim, ide o správne rozhodnutie,“ napísal na sociálnej sieti Twitter Gerrardov dlhoročný spoluhráč na Anfielde Jamie Carragher.

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #Steven Gerrard #Los Angeles Galaxy